Sayfa 302/992 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İbb fazilet ve arkasından refah partisindeydi. Sonra akpartiye geçti ama sorsan CHP yönetemedi...
    nurettin sözen zamanından sonra bunlara geçti işte..

2.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Türkiye'nin altın rezervleri yılın 3. çeyreğinde 314.1 tondan 385.5 tona yükseldi. 500 ton diyordunuz itiraz etmiştim. Kaynak https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...-oldu-5433316/
    6 Kasım 2019 tarihli haber bu.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    nurettin sözen zamanından sonra bunlara geçti işte..
    Fazilet, refah, CHP, AKP

Ama tüm suçlu CHP

Yersen...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Aktroller mi bastı yine burayı, seçimler yaklaşıyor galiba :-)

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Aktroller mi bastı yine burayı, seçimler yaklaşıyor galiba :-)
    ben mi aktrolüm ha haa kargalar güler buna hayatımda çok şükür bir oy bile vermemişim bunlara ama gerçekler acıdır..

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ben mi aktrolüm ha haa kargalar güler buna hayatımda çok şükür bir oy bile vermemişim bunlara ama gerçekler acıdır..
    Genel yazdım, doğrudan birini kastetmedim. Ancak yazılanlar seçim yaklaşıyor imajı oluşturuyor bende...

7. Bu trollerden bıktık usandık bugün yine düşürdüler borsayı , normallleşme , berberler , güzellik salonları avm açılışları felan yarın ufaktan bi tepki gelir mi acaba ????????
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8. Genemi siyaset..Pala mali goturi..120 den den shortu kacirdik. Kimbilir 0 120 bini bir daha ne zaman gorecegiz.

Sayfa 302/992 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •