keşke katılsaymışın, üçü de çözülene kadar %100 prim yaptı, insan bedava parayı nasıl reddeder, anlamak imkansız
düşük montanlı arzların başarısı bi gösterge değil, son enerji şirketlerinin başarılı olacağını zannetmiyorum, gwind ilk günden çözüldü zaten.. ziraat gyo'da varlık fonunun destek atması lazım, artıda tutması gerekir arz fiyatına göre
hisse senedi işlemleri için ZİRAAT YATIRIMA geçeyim diyorum.KOMİSYON biraz fazla ama yılda 2-3 kere işlem yapacağımdan sorun değil.
güvenlik ve istediğin anda havale ile döviz almak vs. kolay gibi.
hareketli günlerde ulaşımda sıkıntı oluyor mu acaba...yok bakım,arıza vs. gibi?
haziran vade spotun 15 puan üstünde işlem görüyor, halbuki 2 aylık faiz farkı - temettüler ile olması gereken 40 puan gibi
pozisyonları taşıyalım, ondan sonra piyasanın beline indirecem beyzbol sopasını mı demek istiyor pala? anlamadım
Bu hafta ekrana neyim bakmaya gerek yok. Vade sonu. Haftaya yeni vadeyle beraber gömçürmeye başlar. Ben yuvarlanacam bayır aşağa çimenlerin üzerinde hava 25 derece.
Bi şirket zarar ediyorsa genelde zarar etmeye devam eder
Zarar eden şirketler de genelde Bedelli ile
Yatırımcıdan para toplar. İlla ki fiyat hareketi ile ağlarına düşüp takılanlar her daim olur.Pazarlayan her daim olur.
Bir kere Bedelli yapan , hep yapar.
Bedelli ile borç kapatıcam, söz veriyorum durumu düzelticem diyen çok şirket olur lakin ben daha düzelten pek görmedim..
Sırf borsa kotundan atılmamak için de 5 yıl da bir Dümenden kar gösterirler. Çünkü sanırım kural gereği 5 ya da 6 yıl üst üste zarar eden şirketler Borsa kotundan atılıyor..
Zarar, küçülme, Bedelli.. Zarar, küçülme, Bedelli.. genelde döngü bu şekildedir. Finalde de çoğu iflas eder, Borsa kotundan çıkar. Verdiğiniz paralar, rüçhanlar, vs derken , bir de umut bağladığınız yıllar gider...
Bu yüzden, kar eden , büyüyen şirketlerin dışına çıkmayın.
Bu yüzden, Spk nın devletimizin kanun vs ile borsa şirketlerine Bedelli işini yasak etmesi lazım..Bedelli yi literatürden çıkartmamız elzem.
Borsamızda sadece, kar eden, büyüyen
Güçlü şirketleri, Bilanço disiplinli şirketleri görmeliyiz.
Aslında kalkınmanın temeli , Güçlü Şirket hisse pay Borsasından geçer..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ziraat GYO halka arz oluyor. Talep toplama 28.04.2021-30.04.2021 arası.
Fiyat 1,60
Güzel olan şu: Fiyat garantisi var. Zarar etme ihtimali yok.
33 gün hisseyi tutarsan 1,63’den geri alma taahhüdü var. % 17 mevduat faizine denk geliyor.
Bence kaçmaz bu fırsat.
İlk yükselişte satsan bile bereket versin.
OMAHALI
Yer İmleri