Sayfa 302/679 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 5428 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. günaydın bol kazançlar aselsan için son ceyrek bilancosu önemli olacak güçlü bir bilanço açıklaması muhtemel ben yıl sonuna kadar 42 olmasını beklerken daha üst fiyatlara gitti fk 11 lere kadar çıktı son bilanço iyi gelirse fk düşer bana göre uzun vadede logoritmik grafik takip edilmeli dolar direncini kırarsak güzel yerlere gelebilir en büyük risk şu anda endeksin düzeltme yapması bellide olmaz endekse uymayıp yolunada devam edebilir ay sonu kapanış önemli olacak ortalamalardan biraz uzaklaştı geri çekilmeler saglıklı yükselmesi için gerekli ben şahsi olarak son çeyrek bilançoyu ve yanılmıyorsam mayıs gibi genelde yapılan genel kurulda alınacak kararları merak ediyorum normalde 4 yıl aralıklarla bedelsiz vermiş fakat 2016 dan önce 2 yılda bir bölünmüş bedelsiz potansiyeli var şahsen 2024 ten önce beklemiyorum bana göre bedelsiz verecegine artık fiyatı yukarı taşımalı hayırlısı herkese iyi günler bol kazançlar yatırım tavsiyesi değildir .....şahsi düşüncelerim beni bağlar...

2.  Alıntı Originally Posted by bohem Yazıyı Oku
    günaydın bol kazançlar aselsan için son ceyrek bilancosu önemli olacak güçlü bir bilanço açıklaması muhtemel ben yıl sonuna kadar 42 olmasını beklerken daha üst fiyatlara gitti fk 11 lere kadar çıktı son bilanço iyi gelirse fk düşer bana göre uzun vadede logoritmik grafik takip edilmeli dolar direncini kırarsak güzel yerlere gelebilir en büyük risk şu anda endeksin düzeltme yapması bellide olmaz endekse uymayıp yolunada devam edebilir ay sonu kapanış önemli olacak ortalamalardan biraz uzaklaştı geri çekilmeler saglıklı yükselmesi için gerekli ben şahsi olarak son çeyrek bilançoyu ve yanılmıyorsam mayıs gibi genelde yapılan genel kurulda alınacak kararları merak ediyorum normalde 4 yıl aralıklarla bedelsiz vermiş fakat 2016 dan önce 2 yılda bir bölünmüş bedelsiz potansiyeli var şahsen 2024 ten önce beklemiyorum bana göre bedelsiz verecegine artık fiyatı yukarı taşımalı hayırlısı herkese iyi günler bol kazançlar yatırım tavsiyesi değildir .....şahsi düşüncelerim beni bağlar...

Bana göre 2,55$ seviye altı her zaman umutsuz vakaa, dinlenecekse bu seviye üstünde dinlensin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ASELSAN yabancı oranı 28 Kasım 2022 % 27,21. 29 Kasım 2022 % 27,36.
    Fark % 0,15. Hisse kapanış fiyatı: 46,76 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Bana göre 2,55$ seviye altı her zaman umutsuz vakaa, dinlenecekse bu seviye üstünde dinlensin
    sayın junge demiyecektim ama haklısınız fakat kabaca 3 dolarları geçerse hedef 9 ila 12 dolar olabilir bakalım bekleyip göreceğiz Y.T.D DEGİLDİRRR... ŞAHSİ DÜŞÜNCEM BENİ BAĞLAR...

5. Dakikalıkta şıkıştı aşağı veya yukarı 10 cent kadar hareket etmesi an meselesi

6.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Dakikalıkta şıkıştı aşağı veya yukarı 10 cent kadar hareket etmesi an meselesi
    15 dk lıkta Bollinger ortalamasının altında alt Bollinger çizgisini zorluyor. Oraya çarpıp dönmesi lazım.. Bence yukarı kırması daha olası gibi duruyor. STRSI CCI aşırı satımda, MACD ha keza trigger i yukarı kesti..

7. Tam zamanında

8. Anlaşıldı Kozalaklarla beraber götürecekler..

Sayfa 302/679 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •