Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 302/575 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 4977 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. https://twitter.com/SiradanBiri__/st...24647995215872

Bununla ilgili sürpriz bir gelişme olacak.
    Eğitimde serbest kürsü bölümünde KZ ile ilgili fikir teattisi yapacağız.
    Konu ile ilgili düşünceleri olanlar hazırlık yapsın.
    vahap beyaz, ahmet çakar ....

2.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    https://twitter.com/SiradanBiri__/st...24647995215872

Bununla ilgili sürpriz bir gelişme olacak.
    Eğitimde serbest kürsü bölümünde KZ ile ilgili fikir teattisi yapacağız.
    Konu ile ilgili düşünceleri olanlar hazırlık yapsın.
    Sn. Tiberius,

Bu Kz. grafiği üzerine fikirler tam olarak nerede paylaşılacak onu anlayamadım?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Wolfie Yazıyı Oku
    Sn. Tiberius,

Bu Kz. grafiği üzerine fikirler tam olarak nerede paylaşılacak onu anlayamadım?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yakın zamanda ücretsiz eğitim düzenliyoruz.
    Eğitim İstanbul'da olacak.
    Öncelikle ideAlgo eğitimi verilecek, son bölünde ise fikir teattisi yapılacak.
    KZ çalışmasını da ideAlgo'ya ekleyebiliriz.

4.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Yakın zamanda ücretsiz eğitim düzenliyoruz.
    Eğitim İstanbul'da olacak.
    Öncelikle ideAlgo eğitimi verilecek, son bölünde ise fikir teattisi yapılacak.
    KZ çalışmasını da ideAlgo'ya ekleyebiliriz.
    ben katılamayacağım ancak kz eğrisiyle alakalı bir fikir verilecekse Eğriye sokulacak olan herneyse bir kere sinyal vermeli her dokunuşta değil.

Mesela KZ eğrisinin RSİ'sini aldık diyelim.

30 Aşağıdan yukarı kırdıgında AKtif Ne zamana kadar 70 i yukardan aşağı kesene kadar. gibi yani zırt bırt aktif pasif durumuna düşmemeli.

Kz nin ma sını aldıgımızda bir kere kes kestiğin yeri ram bellekte tut bu rakam 3000 puan yukarı attıgında nakte geç gibi türlü çalışmalar yapılabilir. Çok snyal olayı filitrelenmeli.

--Ek olarak katılacak ancak fikri olmayanlara bir fikir daha vereyim.

Sistem.LotEkle(Milisaniye, Adet, Maxadet); Methodu ve Sistem.Loteksilt(Milisaniye, Adet, Maxadet); Methodu yapılıp.

Kz eğrisi ....... olduysa sistem.LotEkle(1000, 1, 5); // Koşul gerçekleşti ise her 1 saniyede, 1 lot Mevcut yonde lot arttır. Toplamda 5 adet olana kadar.

Hadi bir sır daha vereyim.

Sistem.Pf(bar sayısı); // Bar sayısına göre Profit factorü hesaplayacak bir indikatör

Daha sonra Profit factor şuraya çıkmışsa poz kapa şuraya düşmüşse sistem yönüne gir veya lot arttır azalt.

Biz biliyoruz ki kz eğrisi çok yüksek yapınca genellikle düşme olasılıgı artıyor. çok düştüğünde de yükselme olasılıgı artıyor.

Bunu nasıl ölçeriz Profit factor indikatörü güzel fikir verir.

Daha çok şey söylenirdi az da bana kalsın C sarp öğrenip idelgoya rakip olacak eklentı cıkartacam
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

5.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    ben katılamayacağım ancak kz eğrisiyle alakalı bir fikir verilecekse Eğriye sokulacak olan herneyse bir kere sinyal vermeli her dokunuşta değil.

30 Aşağıdan yukarı kırdıgında AKtif Ne zamana kadar 70 i yukardan aşağı kesene kadar. gibi yani zırt bırt aktif pasif durumuna düşmemeli.

Kz nin ma sını aldıgımızda bir kere kes kestiğin yeri ram bellekte tut bu rakam 3000 puan yukarı attıgında nakte geç gibi türlü çalışmalar yapılabilir. Çok snyal olayı filitrelenmeli.

Sistem.LotEkle(Milisaniye, Adet, Maxadet); Methodu ve Sistem.Loteksilt(Milisaniye, Adet, Maxadet); Methodu yapılıp.

Kz eğrisi ....... olduysa sistem.LotEkle(1000, 1, 5); // Koşul gerçekleşti ise her 1 saniyede, 1 lot Mevcut yonde lot arttır. Toplamda 5 adet olana kadar.

Sistem.Pf(bar sayısı); // Bar sayısına göre Profit factorü hesaplayacak bir indikatör

Daha sonra Profit factor şuraya çıkmışsa poz kapa şuraya düşmüşse sistem yönüne gir veya lot arttır azalt.

Biz biliyoruz ki kz eğrisi çok yüksek yapınca genellikle düşme olasılıgı artıyor. çok düştüğünde de yükselme olasılıgı artıyor.

Daha çok şey söylenirdi az da bana kalsın C sarp öğrenip idelgoya rakip olacak eklentı cıkartacam

List<float> ProfitFactorBar(BarSayısı, Kayma)
    List<float> ProfitFactorIslem(İşlemSayısı, Kayma)
    List<float> KarZararIslem(İşlemSayısı, Kayma)

fonksiyonları güncel versiyonda mevcut

6.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku

Altı çizili kırmızı kısmı bence oturup iyice dusunmelisiniz
    Ne kadar arttığında düşmeye başlıyo, ne kadar düştüğünde çıkmaya başlıyo
    bu istatistik ne kadar tutarlı

7.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku

Kullanıcağımız bu lot arttır azalt fonksiyonunu backtest sonuçlarında görebiliyor muyuz?

Güzel fikirleriniz için teşekkürler buarada.

Eski arşiv taşınmış.
    https://www.hisse.net/eforum/forumdisplay.php?f=177

Eski forumda Google dan konu arama örneği
    site:https://www.hisse.net/eforum renko

Yandex den arama örneği
    https://yandex.com.tr/search/?text=r...e.net%2Feforum

Sayfa 302/575 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız