Sayfa 303/690 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Yatacak yeri yok bunların, Web sitemiz yenilendi diye reklam atmışlar sağa sola...Emine’ye sorduğumda Sporpark ile hiç bir alakamız yok demişti ama Daha düne kadar Esemsporda çalışanlar şimdi sporparktalar... Elemanlar bile Esemspordan yani.. bari bir haber gönder, gençellere özel tahsisli sermaye artırımında bulunarak ortak al şirkete... Mahsum Özelin payını %5’in altına düşürecek şekilde artır sermayeyi, ondan da kurtul biz de satalım bizden de kurtul..

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

2. Adamlar her türlü oyunu çok güzel çeviriyorlar. Nasıl olsa bu memlekette hesap soran kimse yok.

Alıntı Originally Posted by emreunsal34 Yazıyı Oku
    Benden de ok selim hocama ya da selim hocamin onayladigi kisiye vekalet veririm.

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tevecühüne teşekkürler kardeşim.Ben anlamam o işlerden,zaten anlasaydım yıllar önce yapardım..Ha diyelim toplantıya katıldım, o cengo denen adamın sebebi ben olurdum....Ha başka arkadaş ön ayak olursa ona her türlü desteği veririz.Erdemsezer kardeşim bu işlerden anlardı ama,maalesef bir ton zararla aramızdan ayrıldı...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by bay kanki Yazıyı Oku
    bay ceng yatırımcılarada çay ver

hade güzüm

bay ceng seri ol biraz oyalanma
    çayları çabuk ver

seni uyarıyorum
    bak işinden olursun
    anlin mi

trip yapma
    hade işine bak aslanım

bir atasözümüz var
    meşhur
    aslanım arkana yaslanım
    buda günün sözü olsun

7.  Alıntı Originally Posted by bay kanki Yazıyı Oku
    bir atasözümüz var
    meşhur
    aslanım arkana yaslanım
    buda günün sözü olsun
    Benim gordugum.6 7 ay once eseme uyari geldi sirketi aktiflestir diye.bu uyari gelen sirketlere baktim ozaman kottan cikartmaya kadar gitmis 1 sene icinde.gorunen su ki bu adamlar arkalarina yaslanmis sirketi sporparka bosaltiyorlar.insallah sizin dediginiz gibi hersey guzel olur ama yuklu malla bekliyorum.neden bekliyorum ben de bilmiyorum ama inada bindi is sanirim

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn. Bay Kanki , bence trip falan yaptığı yok..sizin deyiminizle buyurun diyor; 100 bin var satışta
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Sayfa 303/690 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •