Sayfa 303/651 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. arkadaşlar bimeks yatırımcı ilişkileriyle mail yoluyla son durumlar hakkında bilgi aldım .sizinle paylaşacağım:
    Şirketimiz, bir süredir içinde bulunduğu ticari ve mali zorlukları çözümleyebilmek için, kapsamlı bir çözüm planı üzerinde çalışmaktadır.
    Bu konuda somut aşamalara ulaşıldığında, ilgili mevzuat gereği olan açıklamalar yapılacaktır.
    Bimeks'in normal faaliyetine bir an evvel dönmesi için olağanüstü bir gayret içinde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

2.  Alıntı Originally Posted by igitmez Yazıyı Oku
    Sattim hocam yarisini gecen hafta 0.31 den kalaninida bugun 0.28 den verdim gitti.Sansimi kripto paralarda deneyecem .
    Hayırlısı olsun sizin için.. Biz sonuna kadar devam ya batarız ya da az bir zararla çıkarız..

3. Insallah zarar etmeden cikarsiniz bukadar zamandir sabrettiniz .bir ortaklik haberi olurda herkes kar eder.

4.  Alıntı Originally Posted by igitmez Yazıyı Oku
    Insallah zarar etmeden cikarsiniz bukadar zamandir sabrettiniz .bir ortaklik haberi olurda herkes kar eder.
    Hayırlı olsun senin için sende bu yolda bizimle birlikte uzun süre bekleyenlerdeydin inşallah başka hisselerde daha çok para kazanırsın temennisinde bulunayım

5.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun senin için sende bu yolda bizimle birlikte uzun süre bekleyenlerdeydin inşallah başka hisselerde daha çok para kazanırsın temennisinde bulunayım
    Tesekkurler Ali bey umarim sizde zararinizi cikartirsiniz .Bu hisse insallah bir ortaklik aciklarda yukarilara cikarsa foruma tekrar ugrayip sizleri tebrik etmek isterim.Saygilarla

6. Arkadaşlar az önce garanti e -trader sayfası yenilenmiş ve mecburen güncelledim..Dikkatimi çeken bazı veriler oldu sonra KAP a girdim ve ortaklık yapısını kapsa da güncellenmiş sanırım ve ilk kez bu kadar net hisse sahiplerini gördüm.. Ben mi yanlış hatırlıyorum sizlerde bir inceleseniz şimdi 3 tane resim atacağım ilki garanti e-trader

7. ÖZELLİKLE BU DİKKATİMİ ÇEKTİ..toplam hisse sayısı 142.356.000

Sayfa 303/651 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •