Siz Irak savaşı deyince 1. Körfez savaşıni dediğinizi düşündüm.
Ancak İran ırak savaşı da 88 de bitti. Pkk ilk eylemini 77 de yaptı diye biliyordum. Az önce baktım 78 miş.
İlk büyük eylemi de 84 diye geçiyor.
Bir tanesi dahi tutmuyor attığınızla.
Yazmadan önce azıcık düşünün. Araştırın bilmiyorsaniz yada emin değilseniz. Arama motoruna iki kelime yazsanız cevabı çıkar.
Bak mesela omaha yazınca şu çıkıyor. Çok vatansever arkadaş nedense Sivas, Hatay yada Edirne gibi türk şehri değil de üst aklın kalesinde bir şehir adını seçmiş kendine...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Google'dan bakınca a.öcalan tarafından 1974 de kurulmuştur bilgiside var. Ne zaman kurulduğunun hiç 1 önemi yok Türkiye'nin başına 90 lı yılların başında bela olmuştur o yıllarda köyleri basan bebekleri öldüren lanet 1 terör örgütü olarakhafızalarımıza kazınmıştı. Bende 1994 yılında OHAL bölgesinde askerlik yaptım bölgeyi ve yaşananları çok iyi bilirim. Burdan sana 2-3 olay anlatsam sana hikaye gibi gelir.
Kendi nickin sabah sabah deşifre olunca sende benimkine takılmışsın o halde sana açıklıyayım. Omaha 1 poker oyunudur çok kişinin bilmediği benim çok sevdiğim ve çok iyi oynadığım 1 oyundur. Hatta omaha pokeri oyuncularının 1 sözü vardır, "masadaki kerizi bilmiyorsan keriz sensin demektir" Siyaset de böyle 1 şeydir işte.....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yalan- yanlış bilgi veren sonra da bu ortaya çıkınca özür dilemek yerine hala yüzsüzce üste çıkmaya çalışan birinin söylediklerinin - düşündüğünü sandıklarının benim için hiçbir önemi yoktur.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ORMAN BAKANI çıkıyor; Ağaçlandırma ile Tek proje yok..KONU; REFERANDUM
AİLE BAKANI çıkıyor ; Çoçuklar ile ilgili Tek proje yok... KONU; REFERANDUM
EKONOMİ BAKANI çıkıyor; Dolar 4'e dayanmış tek proje yok... KONU; REFERANDUM
TURİZİM BAKANI çıkmış; Turist Gelmesi için Hiçbir Proje yok... KONU; REFERANDUM....
BAŞKANLIK gelmezse ÜLKEDE HİZMET verilmez sanırım baksana herkes işi gücü bırakmış...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
'' Tekeden süt sağılmaz ; Erdoğan'dan C.Başkanı olmaz ''
Devlet Bahçeli .
Yer İmleri