Sayfa 303/948 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by ilkerozan Yazıyı Oku
    Bu hacimlerle büyük yatırımcılar için %10 düşmüş %10 artmış bir anlamı yok. İstedikleri zaman 3 gün tavan, istedikleri zaman 3 gün dip gösterebilirler. Bu nedenle dalgalanmalara kapanışlara çok takılmayalım. Beklemeye devam. YTD.
    Aynı düşüncede olan bir grubun burda yatırımcı olması SPEK in en sevmediği şeydir ama nedense ÖZBAL yatırımcısı aynı kafadan insanların toplandığı bir grup oluşturmuş SPEK acıdım sana şimdi

2.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Beklenmedik anda olan güzel şeylerin paha biçilmez olduğuna inanırım SPEK bize bunu yaşatmayı seviyor o nedenle SPEK e kızamıyorum biz 2,20 beklerken 2,40 dan 2,70 e taşıdı bekleyen varmıydı o zaman yoktu merak etmeyin zaten herşey yazılmış çizilmiştir biz sadece seyirciyiz bence keyfini çıkartalım borsada o kadar kıytırıl hisse var ve çoğu şuan %100 kazandırmış birde ERCİYESE bakalım kat ve kat değerli millet tenekeye iki sandelyeye yatırım yapıyor birleşmeden sonra dikkatleri üzerine toplayacaktır merak etmeyin hisse ne zaman 3 olacak ne zaman 4 olacak ne zaman artı ne zaman eksi kapatacak bellidir isteseler hisseyi 1,00 e hatta ,20 çekebilirler isteselerde 10,00 hatta 20,00 yapabilirler ama bunların maliyeti karı zararı hesaplanmış siz takmayın bunları kafanıza bir bardak çay al eline bazen komedi bazen ekşın bazen de korku filmi seyrediyorum modunda takıl hedefini koyduysan o zamana kadar ama kısa vadeci beklemeyi sevmem dersen bak galip in hisselerine bakalmı SPK EUKYO ya bizimkine verdiği cezayı verebilecekmi gerçi bu güne kadar galip in hiç bir hissesine dokunmadılar ama haydi hayırlısı
    Avgyo ya dokundu lar. Hemde tavanda pis yakalandı

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Borsa derinlik sitesine üye olduk vpn de var ama hise seçin kısmı aktif değil hisseyi nasıl seçeceğiz ?
    seçebilmeniz lazım , sitenin kendi sorunu olabilir

4. Seçiyorum ama bi değişiklik olmuyor derinlik sayfasına da giriyorum ama ekran boş geliyor .

Seans bi açılsın bir daha deneyeceğim.

5.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Seçiyorum ama bi değişiklik olmuyor derinlik sayfasına da giriyorum ama ekran boş geliyor .

Seans bi açılsın bir daha deneyeceğim.
    şu anda gelmez
    saat 09:55 de ilk işlem olursa gelir , yada ilk işlem ne zaman olursa o zaman gelir
    eğer ilk işlem oldugunda dahi gelmiyorsa sayfayı yenile
    sıkıntı yok yani , sistem böyle

6. güne 2.85 takozu ile başladık

7.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    İş , Ak , Deniz , Garanti Birazda Ziraat Spekin işlem yaptığı bazende ufak tefek işlem yaptığı bir çok aracı kurum var o nedenle şu aşamada ky nin alımları çok ufak kalıyor SPEK dikkat çekmeden cezanın kalkmasına az bir zaman kalana kadar iki ileri bir geri gidecektir cezanın kalkmasına kadar SPK dan onay geleceğinide sanmıyorum iyi pazarlık yapılmış hisse üzerinde ince ince işliyorlar resmen onun için kendinizi boşuna yormayın sadece izleyin su akar yolunu bulur birleşmeden önce eninde sonunda bu hisse 5,00 ile 7,00 arasında bir rakamlara gelecek her zaman söyledim 7,00 yi görmeden çıkmam ÖZBAL dan olmadı o rakamlara gelmeden birleşti benim için hedef ilk aşama Erciyes=ERBOS daha sonra Erciyes=EGEEN belki hayal gibi ama 3 sene önce hedefim 3,00 tü herkes çok hayalcisin diyordu netice ortada bende zaman çok torunlara ayırmıştım bu yatırımı
    (cezanın kalkmasına az bir zaman kalana kadar iki ileri bir geri gidecektir cezanın kalkmasına kadar SPK dan onay geleceğinide sanmıyorum) Buna katılmıyorum SPK onayı önümüzdeki günlerde gelecek, Çünki başvurunun da bir süresi var!

8. 2.69 a bir takoz da biz koyalim

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 303/948 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •