Sayfa 303/339 İlkİlk ... 203253293301302303304305313 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    İnternetten baktım
    Benzer açıklamayı arsan ve gesan da da yapmış Aşağı yukarı aynı meblağ
    Niye böyle bir açıklama yapar ben de anlam veremedim

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Arsan daki alim tarihine baktım.23-24 Aralık 2021..Dediğiniz gibi aynı miktarlarda kap gondermis.İşin tuhaf tarafı kap da belirtilen tarihlerde grafikte en yüksek gördüğü seviye 3.8x
    Kapta belirtilen 4.89-5.06 araligi?

Ve o günkü (23-24 Aralık) grafikte görülen 3.81 fiyatı 4.86 lara kadar yükseldikden sonra bugün yine aynı seviyelere düşmüş gözükmektedir..

Arsan da durum bu şekilde ilerlemiş.Gesan ile ilgili birsey bulamadım..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2. 28 nisanda 126500 lot 19.80 ile 20.20 aralığında almış

inşallah gerçekten değer yatırımcısıdır %10 a fit olmaz

Arsan sanayi şirketlerinde en ucuzu. Pd dd 0.90 fk 2.5

Gesan sürekli ihale alan ve son bilanço çok iyi olan bir firma

Bu ikisi yanında fonet ilginç kalıyor

Alsa da satsada beni pek ilgilendirmiyor da gömülen para 2.5 milyon
    Gesan 2.5 milyon
    Arsan 1 milyon
    İlginç geliyor
    Dediğim gibi yüzde 10 a fit olmasında

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Hissede soruluyor nereye kadar dusebilir..
    Bunu kimse net bilemez.Dibin de dibini gösterebilirler.Benim için daha önceden de birden fazla fibo çizimlerimde 9.x seviyesini önemli bir destek olarak gördüğümü belirttim..

9.x i biraz daha açarsak hissenin teknik olarak 9.3x e dusme riski mevcut.Daha önce dolar bazlı haftalık grafiginde bir OBO dan bahsetmistim.Oradaki OBO nun hedefi 0.5x civarlari idi.9.3x in de altına giderse benim için düşük bir ihtimal de olsa 0.4x-0.5x$ seviyeleri hedef olabilir..

Hissede yukarı yönlü geçilebilirse tekrar bir ivme yakalayabilecegini dusundugum ilk önemli seviye 11.3x..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Yukarıdaki yorum 25 Şubattan..
    Fiyat 12.25 o zaman..

Burada sağa sola sürekli sataşan arkadaş yazıyordu ya hani hep olumlu konuşuyorsunuz hisseyle ilgili algı yapıyorsunuz falan filan.. Bak ne yazmisiz o zaman.Hissede zarar ediyorsun diye böyle sağa sola sataşıp iftira atmak mı doğru olan..

Fiyat 12.25 iken 9.x ler hatta 9.3x aşağıda önemli destek seviyesi demişiz.Hatta en kotu senaryo 0.5$ dolardan bahsetmisiz..

Birkaç hafta önce de daha önce görülen 9.43 dip olabilir yorumum var ve şuana kadar görülen en düşük seviyemiz 9.35 olmuş.Yanlis anlaşılmasın bunun altına da goturemezler gibi bir iddam hiçbir zaman olamaz.Zaten herseyi doğru bilsek niye 13-12 lerden alim yapalım zararda bekliyelim.Bizim yaptığımız burada tekniğe göre onemli rakamları vurgulamak.Fiyatlamayi piyasa yapiyor.Su akıyor yolunu buluyor zaten..

Attığım grafikler haftalık ve günlük görüntüler..

Haftalikta düşen trend güncel görünümü kanalın alt/orta/üst seviyeleri..

Günlükte de ikili dip görüntüsü var..

Kendi adıma şeffaf bir şekilde ne görüyorsam onu paylaşmaya çalışıyorum..Herkes kendi kararını versin ona göre hareket etsin..

Bu forumda da Sn Thunderboltun yorumlarını çok değerli buluyorum ve kendisinin araştırmaları ve paylaştığı bilgi ve tecrübeleri sayesinde psikolojik olarak düştüğüm zamanlar motive olduğumu ve hisseyi neden aldigimi kendime hatırlatmama yardımcı olduğunu belirtmek isterim ve kendisine ayrica teşekkür ederim.Insallah sabreden herkes karşılığını en kısa zamanda alır..

Herkese sağlıkla bereketli kazançlar..

4.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Yukarıdaki yorum 25 Şubattan..
    Fiyat 12.25 o zaman..

Burada sağa sola sürekli sataşan arkadaş yazıyordu ya hani hep olumlu konuşuyorsunuz hisseyle ilgili algı yapıyorsunuz falan filan.. Bak ne yazmisiz o zaman.Hissede zarar ediyorsun diye böyle sağa sola sataşıp iftira atmak mı doğru olan..

Fiyat 12.25 iken 9.x ler hatta 9.3x aşağıda önemli destek seviyesi demişiz.Hatta en kotu senaryo 0.5$ dolardan bahsetmisiz..

Birkaç hafta önce de daha önce görülen 9.43 dip olabilir yorumum var ve şuana kadar görülen en düşük seviyemiz 9.35 olmuş.Yanlis anlaşılmasın bunun altına da goturemezler gibi bir iddam hiçbir zaman olamaz.Zaten herseyi doğru bilsek niye 13-12 lerden alim yapalım zararda bekliyelim.Bizim yaptığımız burada tekniğe göre onemli rakamları vurgulamak.Fiyatlamayi piyasa yapiyor.Su akıyor yolunu buluyor zaten..

Attığım grafikler haftalık ve günlük görüntüler..

Haftalikta düşen trend güncel görünümü kanalın alt/orta/üst seviyeleri..

Günlükte de ikili dip görüntüsü var..

Kendi adıma şeffaf bir şekilde ne görüyorsam onu paylaşmaya çalışıyorum..Herkes kendi kararını versin ona göre hareket etsin..

Bu forumda da Sn Thunderboltun yorumlarını çok değerli buluyorum ve kendisinin araştırmaları ve paylaştığı bilgi ve tecrübeleri sayesinde psikolojik olarak düştüğüm zamanlar motive olduğumu ve hisseyi neden aldigimi kendime hatırlatmama yardımcı olduğunu belirtmek isterim ve kendisine ayrica teşekkür ederim.Insallah sabreden herkes karşılığını en kısa zamanda alır..

Herkese sağlıkla bereketli kazançlar..

Rica ederim sayın eagle24. Sadece gördüklerimi koyuyorum
    Hisseye inandığım için burdayım
    Niye inandığımı da daha önce gerekçeleriyle yazdım
    Sabretmeden kazanç olmuyor. Cefa çekmeden sefa sürülmüyor
    Bazen şer gibi görünen hayır hayır gibi görünen şerdir.
    Yani her dip şer değildir görebilene
    Ve her zirve hayır değildir görebilene
    İnşallah nasibimizde fonetten kazanmak vardır

5.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Fonet acaba hbys yi aşarak aşağıdaki yazılım işine girer mi
    Türkiyede sağlık bilişiminde kaç büyük şirket var
    Benim bildiğim Fonet Akgün probel 2 tane daha var
    Kim yapacak bu işi
    Tabii kısa vadeli iş değil bugünden yarına yani orta uzun vadeli iş
    İstekliler 6 ay içinde başvuracaklarmış

Metnin bir bölümü isteyen gerisine bakar

Belki de hiç girmezler bu işe bilmiyoruz
    Haber sadece

Daha önce kopyaladığım metin

2020 faaliyet raporunu okudum. Aslında benzerini 2020 yılında yaptıklarını patron orada aşağıda belirtmiş Herhalde sağlık bakanlığının belirlediği zor olmasa gerek. Belki de aynısıdır kimbilir.

Ardyz nin son gönderdiği kaptaki arge merkezi olduk açıklaması var.
    Fonet 2021 6 ya da 9 aylık faaliyet raporunda( Tam hatırlamıyorum hangisi) açıklamış arge merkezi olduklarını
    Ama hiç kap göndermediler

İnşallah yukarı fiyatlamaları da görürüz de herkez zararını çıkartır

6. Ya arkadaş bir gün de güzel başlayalım güne . Sabır sabır sabır ...

7. Aşk tesadüfleri sever[emoji57] Nedense ben konuşunca düşüyor bu hisse... Mesela yani...

8. Şu hacime şu kapanış yakışmadı

Sayfa 303/339 İlkİlk ... 203253293301302303304305313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •