Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bazı alanlarda alınamıyor olabilir sonuç..ancak bazı alanlarda alınıyor.. ne yapsın insanlar.. kendilerine 100-200 bin tl tebligat yapılıyor.. ödeyemeyecekler.. ve hak arayacaklar.. ne var bunda.. otursunlar ve seslerini çıkarmasınlar mı?

a.k.p zihniyetinin istediği şey zaten kimsenin sesini çıkarmaması.. bu oyuna alet olmamak lazım..
    Bu oyuna alet olmıyayım diyen her renk yakalı da bankanın kapısından geçmesin bir zahmet.Avrupaya tatile gideceğim diye kredi çekmesin,tok kapılı alman arabası peşinde koşmasın,yeni cep telefonu alacağım derdine düşmesin ,bilmemne konaklarında yaşayacağım diye dünyanın parasını ödemesin.Aklını kullansın.Sisteme ders öyle verilir.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu oyuna alet olmıyayım diyen her renk yakalı da bankanın kapısından geçmesin bir zahmet.Avrupaya tatile gideceğim diye kredi çekmesin,tok kapılı alman arabası peşinde koşmasın,yeni cep telefonu alacağım derdine düşmesin ,bilmemne konaklarında yaşayacağım diye dünyanın parasını ödemesin.Aklını kullansın.Sisteme ders öyle verilir.
    herkesin yoğurt yiyişi farklıdır..

sen nasıl fark yaratacağını düşünüyorsan öyle yaparsın.. başkaları da kanunsuzluklara karşı mücadele edip sistemi düzeltmeye çalışırlar, insanları ikna ederek daha büyük bir lobi/baskı gücü oluştururlar.. aktif biçimde fark yaratacak bilinçte olmak bir başlangıçtır, önemli bir başlangıç..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6 7 yıl önce teknik yapının evora konutları satış ofisine gitmiştim.Yahu sanki bedava ev veriyorlar millet birbirini yiyordu önceden ev alayım diye.Yaşadığımız dönem sanaldı bitti,borçluyuz,hükümet tek sorumlu değil,tüketim toplumu sarmalına herkes kapıldı.Artık herkes sıkıntı çekecek.Evi 5 milyon üstünde olanlara gelen sıkıntı toplumun diğer katmanlarına bakılırsa devede kulak.Bakın haklı haksız demiyorum,sorun küçük diyorum,yahu bu ülkede geçen ay 4 aile ekonomik sıkıntılar nedeniyle toptan intihar etti gitti.Yangın büyük.Daha da büyüyecek.

herkesin yoğurt yiyişi farklıdır..

sen nasıl fark yaratacağını düşünüyorsan öyle yaparsın.. başkaları da kanunsuzluklara karşı mücadele edip sistemi düzeltmeye çalışırlar, insanları ikna ederek daha büyük bir lobi/baskı gücü oluştururlar.. aktif biçimde fark yaratacak bilinçte olmak bir başlangıçtır, önemli bir başlangıç..
    E ne yapacaksınız.İnternette protesto tamam.Yazılar çiziler eyvallah.Sonra mahkeme ,en son anayasa mahkemesi,aha buraya yazıyorum,bu süreçler sonunda benim aklıma göre vatandaşın hayrına hiç bir şey çıkmayacak.

Ha bak simit sarayında internet baskısı etkili oldu eyvallah.Ama o konu oy kaybettirebilirdi.Vatandaş kızabilirdi.Bu konu öyle değil,kamuoyu bu konunun arkasında fazla durmaz.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha bak simit sarayında internet baskısı etkili oldu eyvallah.Ama o konu oy kaybettirebilirdi.Vatandaş kızabilirdi.Bu konu öyle değil,kamuoyu bu konunun arkasında fazla durmaz.
    onu bilemeyiz.. bence yeterinde ses çıkardı.. ve iptal davası açılacak.. muhalefet için önemli bir platform olabilir.. vergi bilinci olmadığında tam bir vatandaşlık zaten olmuyor bence.. ben olsam herkese beyan zorunluluğu getirirdim.. millet bu israfçı zihniyete ne kadar vergi verdiğini bizzat görmeli kagıt üstünde beyanname doldururken..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

En basiti EYT konusu.Siz memuriyete başlarkan misal 48 yaşında emekli olabilecekken 55 yaşa çekildi diyelim.Ya bu yeni başlayanlara geçerli olmalı ben başladığımda böyle bişi yoktu bilsem memuriyete başlamaz başka iş yapardım diyorsunuz,kanunlar geriye işlemez diyorsunuz,bu yaştan sonra beni emekli etmiyorsunuz,iş de vermiyorlar yaştan dolayı aç kalırım diyorsunuz,mitingler mahkemeler sosyal medyalar şu bu sonuç ne.İşte türkiye bu maalesef.

onu bilemeyiz.. bence yeterinde ses çıkardı.. ve iptal davası açılacak.. muhalefet için önemli bir platform olabilir.. vergi bilinci olmadığında tam bir vatandaşlık zaten olmuyor bence.. ben olsam herkese beyan zorunluluğu getirirdim.. millet bu israfçı siyasal islamcı zihniyete ne kadar vergi verdiğini öğrenmeli..
    Sn discretus bu iş bitti ,ilerde gene yazarız ne oldu bittiyi,göreceğiz hep beraber,ama benim aklıma göre olay 1 ay sonra unutulur gider.Umarım bu olay sizin canınızı yakmamıştır,ama ben ülkemi tanıyorsam,sonuç maalesef olumsuz.

Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •