Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Yapiyosun bu sporu GardaşimSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matriks Bilanco
@MatriksB
·
10d
GSDHO Konsolide 2022/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 836,443,000 #GSDHO
09.11.22
â¡ï¸Piyasa Değ.=2,817,000,000
â¡ï¸F/K=2.57
â¡ï¸PD/DD=0.69
â¡ï¸PD/EFK=3.19
Fiyat Değişimleri (%)
â¡ï¸Aylık:+24.2%
â¡ï¸Yıllık:+171.4%
90 Günlük
â¡ï¸Zirveye Uzaklık:-7.4%
â¡ï¸Dibe Uzaklık:+49.2%
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Ulan bir sürü para var kasada, yap bir tersane yatırımı. Lüks yat işine giriyorum de, gemi sökümü yapacak de, bir şeyler de. Zaten bildiğin sektör, şenlensin yatırımcıların
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fazla Nakit sevilen birsey degil,, Tuccar nakiti degerlendirmek ister.
Turgut Buyuk Tuccardır.
2023te bir yatirim yada yeni iş koluna girmek olası GSD icin..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili ortak/ortaklarım.
.
Çok değil güccük Durgut Silopi'den ortağı Holding'in ekonomi kanalına çıkıp hem bilançoyu sorsalar söylese hem gelecekle ilgili planlamalardan bahsetse yok bir şey söylemese de bazı şirketlerin yaptığı gibi helaya gitseler kap haberi gönderseler kağıt zaten bugün en az 9-10 TL olur.Ama demek ki para dolu kasanın üstüne kuluçkada yatmak daha iyi geliyor.
.
Önerin de tam yerinde sn frt77.Denizcilik te denizcilik.
.
Syg
Yer İmleri