Sayfa 304/319 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Gerel analizinizi buldum hocam teşekkür ederim.
    Emeğe saygısızlık yapmayın arkadaşlar ayıptır yazıktır. Oturmuş isi gucu birakmis herkesin sorusuna cevap vermeye calisiyor, uzun uzadiya anlatıyor bu kadar kişi nasiplenirken birkaç kişinin çıkıp comak sokması hos değil. Hocam siz devam edin lütfen, bu memlekette emek veren insanlarin kaderi bu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sayin Mohikan...sahislara kizip burada bu kadar verdiginiz emegi cope atmayin...biz sizin bildiginiz teknikten cok uzagiz..herkesin algilamasi cok zor. Elbette tutanida olacak tutmayanida neticede hersey speklerin elinde.. Ogret bu isi bize teknik egitim ver bize burada hem ogrenelim hem algilayalim...herkesin bakis acisi farkli gorusu farkli...

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943

Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
    Son hafta tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

4. BUR DA SAYIM ŞÖYLE İSTENMELİ;önümüz de ki 5 yıl boyunca herşey normal giderse yol haritası nasıl olabilir.Ancak ben borsa da hiç normal giden yıl hatırlamıyorum hep bi şeyler olur en iyisi gram altın al yat kardeşim nasıl olsa her anomali de artıyor,anomali de bitmeyeceğine göre.

5. ,ya bur da para üretilmiyor senin paran bana benim param sana geçiyor ee speğin parası sana geçmeyeceğine göre kim zengin olacak.
    Son düzenleme : guvence; 26-05-2018 saat: 23:14.

6. Öncelikle selamlar. Arada göz atıyorum yorumlarınızı beğeniyorum faydalandım desem yalan olur. Yinede teşekkür ederim buradan yapmış olduğunuz analizleriniz için. Geleyim esas meseleye döviz konusunda size katılmadığımı şimdilik fırsattan istifade görüp görebileceği son noktaya ulaştığını ve ateşin söndüğüne inanıyorum NOKTA

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ya hu, AYEN,GEREL,İFLAS HOL VB HİSSELERİN sayı mı isteyenlerin hiç mi suçu yok,adam koca garana,akbanka ,havayollarına dakika da 40 kademe alıp veriyor,arkadşlar insaf yahu hem speğe yem oluyorsunuz hem de paranızla rezil.

8.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    SAATLİK grafikteki son zirveyi yapmak için yola çıktı.

5 DK'LIK GRAFİK...

9 dalgalık trend başladı ve hedef en az 5 TL'dir.

Mohikan hocam dolares için T5. demiş az bile söylemiş ben seçime kadar 6.tl yi bile görebilir diyorum 7.haziran da sadelestirme olmasın o zaman görün artık faizde artiramazlar tıpalari yemez.

Sayfa 304/319 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •