-
Ne alakası var benim üyeliğim ile yazışmaların. Her yeni üye olan cahilmi yada susmak zorunda mı???
-
Bu arada sermaye tavanı 40.milyon olarak kaldı. Oh bere. Artık bunu bari meze yapmiyacak bazıları kendi kurtlar sofrasına. Ohhh be ohhh
-
Şimdi size gelecek olan bilanço yu pişirip pişirip sürerler önünüze.... Hele şu bilanço da bir gelsin. Bu hisse 6 TL de mi yoksa bazılarının dediği gibi 9.10 TL de mi olacak....
-
Hisseden ekmek yemeyi bekleyen herkes sabırlı olacak. Bu duruma kızmaca darılmaca yok. Adamlar sıkıntılı. İstedikleri lotları toplayamadılar..Açık ve net..
-
Birilerinin bu fiyatlardan mal çıkmasına ve yine birilerinin kendince olan saçma sapan beklentileri öne sürerek hisseyi pazarlamalarina elimde olduğu müddetçe müsaade etmicem. Bu fiyatlar ucuz ama patronun niyeti yok hala ve birileri tahtada fakirce işlem yapmakta. Hal böyle iken burada yazılan olumlu yahut pofpoflanmaya çalışan haber yahut dedikoduları yapan kişilere itibar etmeyin. Eden ise kendi bilir. Zamanı gelince bende bir gün kar ederim. Acelem yok. Bol kazançlar...
-
Bu işin kopacağı yer 3 aylık bilanço..Orada belli edecek nereye gideceğini. Uçacak kaçacak demiyoruz, sadece beklemek isteyen bekler. Gerisi hikaue..
-
Hisse son iki gündür 60 günlük ortalama işlem hacminin 2 katı kadar işlem görmekte, evet burada belli ki bir alavere dalavere dönüyor. Sn Uzunburun belki bu hisse de yenisiniz ancak son 1 yılda bu gözler 30000 lot günlük işem hacmi gördü hem de 1 kere değil, investing ve burada yazan arkadaş eğer uzun vadede bu kağıdı tutuyorsa 450000 lot işlem hacmini görünce bunları yazabilir. Burada herkes kendi düşüncesini yazmakta özgür her koyunda kendi bacağından asılır birçok yatırımcının kol bacak kesemediği durumda olduğunu düşünüyorum. Şöyle düşünün siz bu şirkete ortaksınız sizce bir hissedar şirketini kötüler mi? Tabi ki hayır
Sizin hisse adedinizi ve ortalamanızı bilmiyorum bazı arkadaşlar var yazıyor yazıyor yazıyor sanırsın ki hisse senetlerinin yarısı bunda vay arkadaş diyorsun merak edip soruyorsun elinde kaç lot var diye 500 diyor güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorsun
ha o yatırımcının bütçesi o kadardır ve kazanacağı 300-500 onun için çok önemli bir miktardır ve kazanmak için hisseyi de pazarlar hisse harika der bugün biraz daha aldım der ilk bilançodan bişey çıkmaz ikinci de voleyi vuracağız der, der de der
Buna saygı duymak zorundasınız çünkü o yatırımcı burada hissesini pazarlamakla mükellef görüyor kendisini,
Son olarak sürekli pesimist bir tavır içindesiniz ben de sizi anlamış değilim birkaç hisse de denk gelmiştim adamlar atıyorum 5,10 dan satmış hisseyi başlıyorlar kötülemeye ta ki alım seviyesi olarak düşündüğüm 4,20-4,25 e düştüğünde alınca da o böyle koyacağız böyle çakacağız demeye başlıyorlar sizin bu tavırlarınız da biraz bana bunu andırıyor.
Sanki bir yer belirlemişsiniz ve oradan almak için zaman kolluyorsunuz
Burada sermaye tavanı artacak şöyle olacak diyen arkadaşlara çokça ve temeli çok doğru sözler yazılar yazdınız. Evet geçmiş sermaye tavanı arttırılan şirketlerin incelemesini yaptığımızda o hisseler bu karardan sonra %2-3 gibi bir artış yaşamış bu kadar.
Sermaye arttırımı olsaydı tek avantajı temettü dağıtırken şirket sermayesi üzerinden belirlediği bir oran olduğundan dolayı bir avantaj sağlardı.
Son sözüm eğer cidden yüksek meblağlarla bu hisseye girdiyseniz geçmiş dönem bilançolarını iyi takip edin ve şirketin aslında ne kadar değerli bir şirket olduğunu farkediniz.
Herkese iyi akşamlar
Ha bu arada yine söylüyorum alış ortalamam 4,26 tl 9380 lot
-
Sayın batırımcı; bu arkadaş ve buna benzer kişiler hisseye usulsüzce yeni yatırımcı sokmaya çalışıyor ve bunu yaparken şirketin temel değerlerini yok sayıp pervasızca daha kendisinin bile belki görmediği hisse devrinden bahsediyor. Eğer gerçekten yatırımcı ise ve şirketini bu sahada pazarlamak istiyorsa bunu yine şirketin temel değerleri üzerinden yahut teknik dediğimiz bilimsel açıdan yazması ve yorumlamasını beklerim. Aksi taktirde tavşan kaç tazı tut olayı benim nezdimde hükümsüz ve adil olmayan bir seçimdir. Bende isterim ki hissenin değeri artsın ama bunu başkalarına yalan yanlış beyan vererek yahut şişirilmiş bir takım gözümde çöp değeri olmayan yazılarla yapılmasını istemem. Benim para koyduğum şirketin bu ve bunun gibi gereksiz ne olduğu bilinmeyen safsatalara ihtiyacı yoktur. Birileri meydanı boş bulduğunu saniyorsa yanılır. Ben kimsenin temel yada teknik bilgisine saygısızlık etmedim aksine sirketimin bu tip başı boş cümleler kuran kisilere ihtiyacı yoktur ve bunu savunuyorum demeye getirdim. Burası çocuk parkı değil. Bilgisi yoksa yazmasın arkadaş onada sözümüz yoktur. Devamı gelirse yine hak bildiğim gerçekleri söylemeye bende devam edeceğim. Bol kazançlar...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri