WhatsApp kullaniyorlardir![]()
Mala girileceeeeek , girrrrrr![]()
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
WhatsApp kullaniyorlardir![]()
Mala girileceeeeek , girrrrrr![]()
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün yaptığım önerileri takip eden bir arkadaştan, zarar böyle edilir diyen tokat gibi bir mesaj aldım..
bir insana ancak böyle pes ettirilir. pess![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Ben SADECE VIOP a yazdiklarimi buraya aktarayim en iyisi. Orada atisiyorlar. Guzelim teknik ve temel analizlerimden yoksun kaliyorsunuz yoksa
USDTRY - 30 DAKIKA -
Mavi trendi asagi kirarsa 4.50 altina bir kucuk dokunus mumkun olsa da pek ihtimal vermiyorum. 4.53 54 seviyesinden donebilir. Nedenini asagida aciklayacagim.
[IMG][/IMG]
6 temmuzda yani yarin ticaret savaslari start aliyor. Iste bu yuzden onemli. Ilk etapta yuzde 25 ek gumruk vergisi 50 milyar dolar (34+16) icin uygulanacak. Hala bir umut bunun ertelenecegi ama Trump vazgecmeye pek niyetli degil. Cin ise ABD yi tarim uzerinden - soya fasulyesi agirlikli mısır, buğday, pirinç, dana eti, kümes hayvanı, balık, mandıra ürünleri, fındık, sebze- vurmaya hazirlaniyor.
50 milyar dolarlik dilim CIN e 0.2 puan buyumede negatif yansiyor eger bu rakam artarsa 0.5 uzeri bir etki etmesi bekleniyor. Cin zaten yillardir anlamli buyuyemiyor. 2017 buyumesi yuzde 6.9 ve 2018 icin beklenti 6.5 ancak Ticaret savaslari ciddi bir boyut kazanirsa buyumenin 6 nin altina gelme riski var.
Yarin aksam bu uygulanmaya basladiginda Cinde saatler ogleni gostermis olacak. Demem o ki yarin dolarda ki hareket onemli olacak. Dususler sinirli kalabilir. Pzt de kabine aciklanacak ve beklentileri karsilayamaz ise dolarin atesi tekrar yukselecektir.
-----------------------
Bist100/USD su anda 2,15 cent seviyesinde. 2.09 seviyesi direncti ve gayet guzel gecti. Simdi bu 2.09 noktasini destek olarak kullanacagiz.
Bist100 de 98.000 altina sarkmalar gorulsede ayi tuzagi olarak kalabilir.
Takip edecegimiz rakamlar kisaca soyle
XU100 = 97.800
XU100/USDTRY = 2.09 CENT
USDTRY = 4.53 - 54
http://www.diken.com.tr/secimden-son...upcake-ikrami/
Kırıkkale’de açılan ‘millet kıraathanesi’nin ilk gününde ‘cupcake’ ikramı
Kıraathane sayısı arttıkca borsa yükselecektir
haliyle dolar da düşecektir
Yer İmleri