Sayfa 304/335 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    Açıklamalar
    Şirketimizin %84 oranında bağlı ortaklığı olan ve AB standartlarında üretim yapan Türkiye'nin en büyük çiğ süt üretim tesislerinden birisi Efeler Çiftliği Tarım ve Hayvancılık A.Ş., mevcut çiğ süt üretiminin yanında pastörize süt üretimine başlayarak ürün yelpazesini genişletme yolunda önemli bir adım atmıştır.

Mevcut durumda ürettiği çiğ sütü çeşitli ulusal süt markalarına ve 2017 yılından bu yana 2 litrelik ambalajlarda başta Migros ve Macrocenter marketler olmak üzere 300'den fazla noktada perakende olarak doğrudan satan Efeler Çiftliği, 1 litrelik ambalajlardaki yeni ürünü olan pastörize sütü Migros Ticaret A.Ş. mağazalarında satmak üzere yeni bir anlaşma imzalamıştır.

Efeler Çiftliği 30 Haziran 2021 itibarıyla toplam 6.672 adet büyükbaş süt hayvanı mevcuduyla 766.000 m² alan üzerine kurulmuş tesislerinde büyükbaş süt hayvancılığı iş kolunda faaliyet göstermekte olup, 2021 yılının ilk 6 ayında 13.054 ton çiğ süt satışı gerçekleştirmiştir.
    yaprak süt var efelere muadil olabilecek onun 2500 canlı başı varki hepsi süt hayvanı değil.. yaprak sütün fiyatı piyasa değeri ne peki
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

2.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    yaprak süt var efelere muadil olabilecek onun 2500 canlı başı varki hepsi süt hayvanı değil.. yaprak sütün fiyatı piyasa değeri ne peki

yaprak sütün artıları var , sermayesinin 2.5 katı büyüklüğünde özsermayesi var

fiili dolaşımı az 3.700.000 bin lot var .halka açıklığı % 26 küçük sığ bir hısse

o yüzden defter değerinin yaklaşık 14 kat üstünden işlem görüyor spek kağıdı

soktaş iyi yönetilirse borçları eritilirse , 10 tane yaprak eder

bunu da zaman gösterecek

3. yaprağın defter eğeri 2.37

cuma günü 34.00 lıradan kapamış , bide tavan

4.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    yaprağın defter eğeri 2.37

cuma günü 34.00 lıradan kapamış , bide tavan

34.00 lıraya güldüm ama 83.00 bın lirayı görmüş

5. Yanlış hatırlamıyorsam bu raporun 2. çeyrek bilançodan sonrasında da hazırlanmış olanı vardı.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Yanlış hatırlamıyorsam bu raporun 2. çeyrek bilançodan sonrasında da hazırlanmış olanı vardı.

https://infoyatirim.com/yuklenenler/...%CC%A7lari.pdf

bu olsa gerek hedef fıyat 4.66 demiş ama

cuma günü ençok satan info

7.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    https://infoyatirim.com/yuklenenler/...%CC%A7lari.pdf

bu olsa gerek hedef fıyat 4.66 demiş ama

cuma günü en çok satan info
    Aynen bu hocam sağ olun.

Bir satan varsa birde alan vardır. AKD olayına pek takılmıyorum. Bildiğim patron bir kaç kez alır gibi yaptığı...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8. hay Maşallah yürü be koçum kim tutar seni

Sayfa 304/335 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •