Sayfa 304/822 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 6572 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. evet absurt islerin borsasi bizim bistcik.
    Sermayesi 17 kat az, kari 48 kat az ama genede kalkinma bankasi ykbnk dan 150 milyon dolor daha degerli.
     Alıntı Originally Posted by mecosansey Yazıyı Oku
    KLNMA piyasa değeri olarak YKBNK yi geçti 600 milyon da fark attı vay canına

2018 ilk 10 ayda bankanın sattığı donuk kredilerin miktarını bılıyormusunuz ?
    Önceki seneleri hiç saymıyorum.
    Bu kredilerin batırımlasında kusuru olanların hesabını sormak gerekıyor.
    Her gelene kredi veren bir yönetim kusurludur

3. Tahtayi yapmak istayen SOYTARI (masanin KERIZi), korkak ödlek oynuyor. Tahtayi yapmayi beceremediginden, cok para ve mal kaybetti ve bunu güya arkadan izleyerek telafi etmeye calisiyor ama bu yolla daha cok para ve mal kaybetmeye mahkumdur. Suan baski ile hissenin ve alicilarin önünde engel ama bu baski sonsuza kadar sürmeyecektir. Bu kerizi sahip oldugu LOTlari azaltarak yolmaya devam...
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

hisse aslında ky alımlarından dolayı düşmek istiyor fakat piyasanın olumlu olması gönülsüz yukarı tasıyor.
    isteksız oluncada sonuc bu...

https://www.youtube.com/watch?v=V7VZ_ocuFB4

5. Kademe atabilecek varmı

6. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Kismeti-Zorlu Yazıyı Oku
    Tahtayi yapmak istayen SOYTARI (masanin KERIZi), korkak ödlek oynuyor. Tahtayi yapmayi beceremediginden, cok para ve mal kaybetti ve bunu güya arkadan izleyerek telafi etmeye calisiyor ama bu yolla daha cok para ve mal kaybetmeye mahkumdur. Suan baski ile hissenin ve alicilarin önünde engel ama bu baski sonsuza kadar sürmeyecektir. Bu kerizi sahip oldugu LOTlari azaltarak yolmaya devam...
    BENCE PATRON ÇILDIRDI...
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

8.  Alıntı Originally Posted by drozaksoy Yazıyı Oku
    BENCE PATRON ÇILDIRDI...
    Patronmu çıldırdı, bizimi cildirtmaya uğraşıyor anlamadım.

Sayfa 304/822 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •