Sayfa 304/324 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1. temettü ne zaman ılım usta zarar açıklamış bu galiba yeni gördüm..

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    temettü ne zaman ılım usta zarar açıklamış bu galiba yeni gördüm..
    Ertelenmesse 5 mayista gk. Da konusulacak suresi belli degil henuz...

...evet ilk ceyrek zarar acikladi fakat gecen yil ilk ceyrege gore %65 civari daha az zarar acikladi...

Bu arada ihyay da hafif kiprasim oldu gibi...unuttuk o yatirimi kisa vade icin...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    Ertelenmesse 5 mayista gk. Da konusulacak suresi belli degil henuz...

...evet ilk ceyrek zarar acikladi fakat gecen yil ilk ceyrege gore %65 civari daha az zarar acikladi...

Bu arada ihyay da hafif kiprasim oldu gibi...unuttuk o yatirimi kisa vade icin...
    aynen dostum ıhyay ıhlas grubunun en sağlam kağıtıdır bence ama adı ihlas olmasa şimdi nerelerde olurdu..
    galip ağanın keyfini bekleyeceğiz artık teşekkürler..

4. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6. usd günlük...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. saatlik TL...

8. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Sayfa 304/324 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •