Sayfa 304/992 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Viop - XVIII

bugün GARAN piyasayı peşine taktı sürükledi. destek belli 7.97.. yani haber dinleyerek, dedikodulara kulak vererek, oynanacak bir oyun değil. şimdi borsa oyun değil yatırım aracıdır diyen olursa 120 binden borsa yatırımdır diye girenleri üstünüze salarım ciddi olarak kuralı olan bal gibi kumar işte..

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yabancı Takas Oranı

Hep diyorduk ki yabancı oranı ortalama 65, eğer 60'lara sarkarsa kötü olur...Artık 50 üstü bile bence iyi oran olur ki onların da %70-80'i baba temettü kağıtlarında.
    Dün halkbank ve Tekfen 3 aylık takaslarına baktım..Adamlar gözünü kapatıp dünya mal satmışlar.

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bugün GARAN piyasayı peşine taktı sürükledi. destek belli 7.97.. yani haber dinleyerek, dedikodulara kulak vererek, oynanacak bir oyun değil. şimdi borsa oyun değil yatırım aracıdır diyen olursa 120 binden borsa yatırımdır diye girenleri üstünüze salarım ciddi olarak kuralı olan bal gibi kumar işte..
    Biliyoz abey kumar olduğunu . Rumuzumuzdan belli degilmi [emoji16]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    avm açılmasını mağaza sahipleri istemiyor.... bir kaç mağaza sahibi ile görüştüm hiç olumlu yaklaşmıyorlar... işlerin olmayacağı ciroların düşük olacağından dert yanıyorlar... ama avm firmaları kiralarını, personeller maaşlarını isteyecekler
    Halkın genelini bilemem, ben gitmem. Tahminim eskinin kapalı dükkanlarla çevrili pasajlarına benzeyecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Bizim kapanışta Dow nekadardi abiler

6. Türkiye hikayesine güvenenler kısa vadede çok değişecek bir şey olmayacağını düşünüp satıyorlar. Bir takım global fonlar ise Türkiye'nin dünyadaki ekonomik payının %1 olması nedeni ile sürprizlere açık diye bir miktar tutuyor olabilir.

Yabancı kurumlar kendi emeklilik fonlarını da bir şekilde soyuyorlar diye düşünüyorum. Kendi emekli fonları için de al sat yapacaklar ki olacak ki onlar da para kazansın.

Ortada alım satıma konu hisseler dolar olarak azalmış, spekülatörler için uygun ortam var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. dow artı ya geçti
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8. Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    65 lerden 57 lere düşmüş,
    % 12

150 milyar dolar borsa değeri

%12 si
    18 milyar dolar.

Borsadan hangi ara çıktı 18 milyar dolar?
    Sizin ki düz mantık misal 1.000.000 TL yabancı satışıyla 250 milyon TL değer kaybedebiliyor sonuçta x firması

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 304/992 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •