Sayfa 304/1024 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. banka hisseleri balon yükselişte, buna "ky nin eline verme" denir.

2.  Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    Bu gün ;

Burgan 200 K. yeni giriş % 13,50
    Temdit, 13,35
    Odea 200 K. temdit % 13,20 veriyor.
    Daha fazla veren var mı ?
    16 Nisandan sonra Ne olur. ????
    Burganbank'da 1 gün valörlü yeni giriş %13.75 var !

3.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    çok yetersiz oranlar, üstünede valör hilesi. dolarlarım ile %25 olana kadar bekleyeceğim.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    banka hisseleri balon yükselişte, buna "ky nin eline verme" denir.
    Bol para ve iflasların ötelenmesi ile ilk üç aylık banka karlarının görünürde oldukça iyi gelmesini bekliyorum.

5. Bugün bir kaç banka dolaştım. Eski m.t. leri ile sohbet ettim. pazartesi olmasına rağmen olağandışı boştu şubeler. Dolar ne olur sorusuna 4 bankacıdan 3 ü '' sakın almayın, çok sert düşmesi bekleniyor. Merkez referandumdan sonra olağanüstü toplanarak hiç kimsenin tahmin edemeyeceği faiz artışı yapabilir. '' görüşünde...... Benim şahsi fikrim de bu yönde.. O nedenle tüm dövizleri bozdurmuştum. Faizler herkesin bildiği üzere sürünüyor. Eksi reel faizdeyiz.... Fiba 32 gün 13,25 odea 13,30 ve Tbank 13,25 veriyor....

6.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Bugün bir kaç banka dolaştım. Eski m.t. leri ile sohbet ettim. pazartesi olmasına rağmen olağandışı boştu şubeler. Dolar ne olur sorusuna 4 bankacıdan 3 ü '' sakın almayın, çok sert düşmesi bekleniyor. Merkez referandumdan sonra olağanüstü toplanarak hiç kimsenin tahmin edemeyeceği faiz artışı yapabilir. '' görüşünde...... Benim şahsi fikrim de bu yönde.. O nedenle tüm dövizleri bozdurmuştum. Faizler herkesin bildiği üzere sürünüyor. Eksi reel faizdeyiz.... Fiba 32 gün 13,25 odea 13,30 ve Tbank 13,25 veriyor....
    Full tl'de olsaydım buralardan girer miydim bilmiyorum açıkçası çünkü taa 2.20'lerden beri dolar euro topladığımı hatırlıyorum. Elime ne geçtiyse, allah ne verdiyse hesabı.

Faiz arttırılır da reel pozitif faiz verilmeye başlanırsa zaten bitmek üzere olan beton işi iyice durur. Bunu kaldıramazlar.

Faiz göstermelik arttırılır da negatif faiz ile devam edilirse olacak olan şu; Dolar 3.70'ten 3.60'a, belki 3.55'e çat diye iner; pat diye de eski yerine geri çıkar. Sonra kaldığımız yerden devam

Pozitif reel faiz vermek de yemeyeceğine göre, dolarda yükseliş kaçınılmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Bugün bir kaç banka dolaştım. Eski m.t. leri ile sohbet ettim. pazartesi olmasına rağmen olağandışı boştu şubeler. Dolar ne olur sorusuna 4 bankacıdan 3 ü '' sakın almayın, çok sert düşmesi bekleniyor. Merkez referandumdan sonra olağanüstü toplanarak hiç kimsenin tahmin edemeyeceği faiz artışı yapabilir. '' görüşünde...... Benim şahsi fikrim de bu yönde.. O nedenle tüm dövizleri bozdurmuştum. Faizler herkesin bildiği üzere sürünüyor. Eksi reel faizdeyiz.... Fiba 32 gün 13,25 odea 13,30 ve Tbank 13,25 veriyor....
    bu MT ler madem işi biliyor FX de short açsın.köşeyi dönsün. inanmayın bu soytarılara, KY'i terse düşürmek için her yalanı söylerler. 20 senedir piyasadayım bu MT ler ne söylerse daima tersi olur. şubat 2001 öncesi dolar sattırıp zorla hisse aldırmaya çalışıyorlardı.

8.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    %13,35 le bağladık.

Burgan %13,50

22 TL. fark için taşımadım.

HAYIR'LISI !!!

Sayfa 304/1024 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz