Bakan Koca : Hayatını covid sebebiyle kaybeden sağlık çalışanlarımızın sayısı son dönem artmaya başladı bu sayı 107 . Testi pozitif çıkan sağlık çalışanı sayısı da 40 bini geçti
Bakan Koca : Hayatını covid sebebiyle kaybeden sağlık çalışanlarımızın sayısı son dönem artmaya başladı bu sayı 107 . Testi pozitif çıkan sağlık çalışanı sayısı da 40 bini geçti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fransa, koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle acil durum ilan etti
Bu hanfendinin el ve el parmaklari cok uzun
Hamarat demekki
Asla unutmaan
Yumruk yapin bakin
Kalbiniz o buyuklukte
Daha ufak yada buyuk degil
Bu kadin
Ford Mustang gibi
Kasa (gövde) ufak
Motor (kalb) boyyuk baba boyyuk
Kollarda uzun
Onu gizleme icin poz ozel
Kollar kavusunca kol boyu gizlenir
Marfan sendrom deriz biz tip doktorlari buna
Muhtemelen kalpte bikuspit aorta vardir
Son düzenleme : Moruk; 14-10-2020 saat: 21:12.
finlilerde zaten herkeş herkeşin orasını burasını hamamda gördüğü için , dımdızlaklığa bir ekstremlik atfetmiyorlar ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Fransa'da 17 Ekim Cumartesi gecesinden itibaren, başkent Paris ve banliyöleri ile Grenoble, Lille, Lyon, Aix-Marsilya, Rouen, Toulouse ve Montpellier kentlerinde 21.00-06.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak
ne sosyal mesafesi ? minibüste yan yana gitmiyorlar mı ?
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri