Sayfa 304/602 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Çelik hocam 11 mart itibariyle bilançolar açıklanmış olacak bundan sonra endekste bir düzeltme ve kar satışı olabilir mi eğer olursa kaç gün sürer veya hangi seviyeleri görmek olası
    Şimdiden teşekkür ederim

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Esma abla bugün bilanço geldi gayet güzel. 75 milyon kar var. Yükselişi destekleyecektir.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Asil rekor kar 2021 1.çeyrekte bekliyorum.Büyümek için yatırım yapmaya devam eden şirketleri seviyorum. Orta vadede çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar arkadaşlar umarım kimse panik yapmamıştır yukarı gitmeden son bir sefer daha bubi tuzakları yaptılar satan cok oldu yeni kücük yatırımcıdan panik zarar ettirir unutmayın yıllık liste halen aktif daha 2 ci aydayız alıp bir yıl bekleyen 2022 zengin girecektir ALLAH ın izniyle
    iyi akşamlar hocam şükür satmadık bugun ostim de beklenen hareketı yaptı tavan sızce devam ettırır mı?

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar arkadaşlar umarım kimse panik yapmamıştır yukarı gitmeden son bir sefer daha bubi tuzakları yaptılar satan cok oldu yeni kücük yatırımcıdan panik zarar ettirir unutmayın yıllık liste halen aktif daha 2 ci aydayız alıp bir yıl bekleyen 2022 zengin girecektir ALLAH ın izniyle
    İnşallah hocam yıllık listede olanlardan ilave yapıp maliyet düşürdüm Allah razı olsun beklemeye devam ediyorum

LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. LKMNH 'ı tek geçiyorum.Klmsn sattık geri yerine koyamadık.Isdmr aldık yerine oda aşağı indi.kar var temettü var.Çelik hocamın yıllık listesinde var.Ziraat hedef fiyat 14 küsüre yükseltti.Ama ısdmr düştü.sabırr.

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Hocam alırken panik yaptım.ben aldıkça düştü.ısdmr.

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ALLAH razı olsun çelik üstad bilgilendirme için yoksa bunlar bizi usandirip kaciracaklar

8. Günaydın. Hayırlı işleriniz olsun ....

Sayfa 304/602 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •