Sayfa 304/1002 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Hangi yöne
    Stok değerleme zararı 3. aydan itibaren bilançoyu domine etti. Pandemi tuz biber ekti. Bence 01.01 itibariyle kartlar yeniden karılacak.

Bir özeleştiri yapalım pozları sigortalamışken. Çok basit bir oyunu çoğu zaman sırf detaylarda (kısa periyodlarda) boğulduğumuz için zorlaştırmakta üstümüze yok. Aslında oyun gerçekten basit ilkel düzeyde bile olsa EW den haberdar birisi için.

Aşağıdaki günlük graf bunun özeti.

1-2-3 dalgalar tamam, 4 tamam veya tamamlanmak üzere (şahsi fikrim o da tamam) 5 başlamak üzere veya başladı (Ben başladığını ve 5.2 aşağı düzeltme dalgası içinde olduğumuzu düşünüyorum). 5.3 ve son olarak 5.5 zirvesi sonunda beklediğimiz orta şiddetli realizasyon başlayacak (ABD borsalarında %10 luk, artık bizde ne kadar olursa). 5.5 ile nereye gideriz, eski zirvenin üzerine, ne kadar gideceğimizi de göstergeler söyler zaten. Önemli olan trendde kalabilmek.

Diyelim ki bu sayım hatalı, hiç önemli değil, XU030 da 1545.49 gibi 4 dibi dediğimiz bir dip var. Orası kırılırsa sayım hatalı olabilir, sat gitsin. Kırılmadığı takdirde ise hala 5. Dalga zirvesi yukarıda duruyor demektir.

Yukarıdaki mavi alçalan trend yukarı kırıldığında 5. Dalga olgunlaşıyor, long olamasan bile short olma demektir. Bu durumda yapılacak tek iş 5. Dalga zirvesini beklemek. Bu arada 5.2 düzeltmesi kısa kaldı eski sistem ile 2000-2500 puan daha inebiliriz. Ama sonunda yukarı yönelmesini beklerim mavi alçalan trend çizgisini kırarak. Yok bu düşünce yanlış ise ve 4. Dibini kırarsa sat gitsin tekrar yukarı çıkıncaya kadar.

Son olarak, Çok Teşekkürler Sn fuzzy_logic.

Son düzenleme : JAS; 17-02-2021 saat: 13:28.

3. 1546 8 saat ort üzerine attık,3 periyot 240 dk üssel 1550 BİST direnç kırarsa sert yapabilir
    Ytd

4. Tüpraş ile tav benim portföyümün olmazsa olmazları.. Hatta 2018 yazında kurlar artarken tav ın endekse ters kafa tutmuşluğu bile olmuştur.. Umarım tav ve tüpraş için en kötüsü fiyatlanmıştır..

5. Verecek olsa bu kadar oyalanmazdı..
    Dün kü 2+ üstü düşüşden sonra bugünde satış yönlü olmalı idiler..
    Saatlerdir top çeviriyo tam sıfır ekseninde yine..

Çok sağlam bi fışkırtma bekliyorum

Baktığım 3 şey var..
    Dolar
    Yan hisseler
    Yurtdışı

3 ünde de ciddi bir düşüş emaresi yok..
    Bugün kü halkb haberini de kullanabilirler..

Teknikçi short avında diye düşünüyorum..
    not:Herkesin aklı geçen seneki 150.000 lerden önce bombalama sonrada pandemi yuvarlanmasının yıl dönümünde..
    Yine şubat mart geldi..
    Borsada genelde gördüğüm asla ama asla tarihsel bazda çöküş yada ralli lerin tekrar etmedikleri..
    Hatta tam tersiyöne sürüldüğü genelde piyasanın...

HALKB olayında alttan alta Biden ile anlaşılmış olabilir..
    FETÖ cü gazeteciler özellikle çok mutlular Biden geldi RTE ye haddi ni bildirecek diye ama hepsi mosmor olabilir..

6. Halk bank +7.5

Yüklü pozum var diye demiyorum ama cortcular dikkat.

Gundi baba sana da tebrikler, ben trade etmedim senin maliyet de çok iyiydi bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Halk bank +7.5

Gundi baba sana da tebrikler, ben trade etmedim senin maliyet de çok iyiydi bol kazançlar.
    Borsa da şu an alınabilecek 3 kağıt var bence..Hava yolları tupo ve BU!!

HALKB davası aşırı köpürtüldü..Devlet eli ile PD ine baskı yapılıyor yıllardır..
    Dava ceza ile bile sonuçlansa (büyük ceza asla beklemiyorum)
    80 derece ile çıkışa geçer diye düşünüyorum
    15 lerde soluklanır 30 40 lara yürür orta vadede..

THY ile tup biraz daha uğraştırabilir..

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Halk bank +7.5

Sen taşıyordun yüklü , tebrikler...

Sayfa 304/1002 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •