Burada cinali diye biri vardı ben bu işin böyle çözülemeyeceğini ancak 3000 ortağın hukuki zorlamasıyla bir girişim yapılması gerekir diye yazınca bana hakaret edip ortadan kaybolmuştu
Burada cinali diye biri vardı ben bu işin böyle çözülemeyeceğini ancak 3000 ortağın hukuki zorlamasıyla bir girişim yapılması gerekir diye yazınca bana hakaret edip ortadan kaybolmuştu
imtiyazlı payı filan varmı ?
genel kurulda temsil edilme oranı ?
çok eski bakınsana ortak olanlar çoktan öteki tarafa göçmüştür ilginç
payların çoğunu toplayabilen şirketi tafsiye etse
izaleyi şuyu filan köşe olur
yada kayyum atanır ilerde buna
imtiyazlı payı filan varmı ?
genel kurulda temsil edilme oranı ?
çok eski bakınsana ortak olanlar çoktan öteki tarafa göçmüştür ilginç
payların çoğunu toplayabilen şirketi tafsiye etse
izaleyi şuyu filan köşe olur
yada kayyum atanır ilerde buna.
Tekrar söylüyorum dilimde tüy bitti
635,000 tl sermayeyle ne kadar duracak artık hisse şu sığlıktan kurtulmalı.YTD
Yapmaz neden yapsın ki altın bile değil elmas yumurtlayan tavuklarını neden diğer ortaklara dağıtsın, maalesef hukuki sürece başvurmadıkça böyle tok evin aç kedisi gibi yıllarca bekleriz! 1 lota 1 lira sadaka temettümüzü alırız!
Fazla oyalandık burda.E bende geri geldim.😉
Ortakların hissedarların azınlıkta olduğu bu şirket .çok eski tarihi olduğu için çok değerli gayrimenkulleri var yemelerine yetmediği zaman bu arsaları satıp yiyyorlar ankara eryamanda bulunan arsayı saattılar bunu hissedarlara yansıtmadılar . bunlar yüksek faizli kredi kullanarak şirketi iyi yönetmiyorlar ülkemizde merkezi hükümetin denetimsizliği 3000 ortakla kurulmuş bu şirketi çiflik gibi yönetiyorlar her yıl artan kardan hissedarların faydalanmasını sağlamıyorlar
Yer İmleri