onu yapan kımbilir burada kaç tane isimle yazı yazıyordur
onu yapan kımbilir burada kaç tane isimle yazı yazıyordur
A1 Portföy A.Ş. ile ilgili Beklediğim haber geldi 3 adet fon kurulacak. İnşallah olumlu olur.
A1 Portföy Yönetimi A.Ş. Pardus Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve A1 Portföy Yönetimi A.Ş. Pardus Vizyon Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun kuruluşlarına izin verilmesi taleplerinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
1. Aşağıda unvanlarına yer verilen fonların katılma paylarının ihracına ilişkin izahnamelerin onaylanması taleplerinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
Kurucu Fonun Unvanı ---------------Bağlı Olduğu Şemsiye Fon
A1 Portföy Yönetimi A.Ş. -----------A1 Portföy Birinci Serbest Fon A1 Portföy Yönetimi A.Ş. Serbest Şemsiye Fon
ŞAHONUN PUNGARI ŞAHONUN PUNGARI şu an forumda
Sadık Üye
Duhul
Dec 2019
Gönderi
1,709
Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
yok ben öyle yapmıyorum , aldım diyorum sattım diyorum
bu sahtekarlık değil , google a yaz sahtekar nasıl olur diye sana cevap verir
şahonun pungarı yazmaz tabi , ama sen anlarsın
ÇOK GUZEL BUNU DIYORSUN DOGRU, pekı mesela ya ortak cengız satarsa dıye korku salıyormusun ? mesela sana ınan bırının kararını etkılıor olabılırsmını. şimdi ben ne ıle sucladıgını yaz, mesela baskalarını karalıyorsun ya benı mesela, ne dn ben kötu nıyetlıyım. sende hayek, hıssedar ve fıbonaccı gıbı a1 kapıtalın adamısın. ve ben senın ıle hayek ısımlı sahsın aynı kısı oldugunuza ınanıyorum. o hayek var ya o hayek onu her forumda rezıl edecegım 2 yıl sonra bırakıp kactı a2 yıl boyunca mıllete algı yaptı ve bırgun ben gıdıyorum hesabı kapatıyorum dedı. sende bu ekıbın bır parcasısın bence
arkadaşlar albaraka forumuna bunları yazmış
yahu bu hasta gerçekten![]()
sayın özmen, bu fonlar pıyasada genelde % 100 e yakın yıllık getırı saglıyorlar. sızce mevcut pardus gırısım sermayesı yatırımları ıle mı bır fon kuracak yoksa yenı bır şirketler ıle mı, fonun adına baktıgında teknolojı fonu denıyor, demekkı pardusun mevcutları ıle degıl yenı bır teknolojı fonu kurulacak, bır kac sırketten
buradaki arkadaşlar seniin ne mal olduğunu anlamışlardır zaten
yönetime bildireyim bunu bakalım kaç tana nic le yazı yazıyor,
ıp numararasından anında yönetim bulur nasıl olsa
Yer İmleri