Sayfa 305/347 İlkİlk ... 205255295303304305306307315 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Karar senin Aga ....!!!!

Umut fakirin ekmeği......!!!

İnanıyorum,inşallah olur.Olmazsa da canımız sağolsun.........!!!!
    hafta.. üstünde kalıcılık devamını getirebilir..

2.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    https://youtu.be/NJ2TkBrWA04

Gün gelecek ve inşallah tavanlarla FENERBAHÇE marşı çalacağız burada....!!!!

Neden ?

Çünkü Datagate in sahibi EROL BİLECİK i artık maçlardan sonra FENERBAHÇE röportaj ve demeçleriyle SIK SIK göreceğiz.....!!!

4 eylülden beri FENERBAHÇE BAŞKAN VEKİLİ EROL BİLECİK tir.....!!!

Elimde FENERBAHÇE hissesi yok ama FENERBAHÇEM min başkan vekili EROL BİLECİK in DGATE şirketi var.....!!!!

Dün yazdık daha ilk günden TAVAN yaptık ve FENERBAHÇE marşımızı çaldık.....!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku

Elimde FENERBAHÇE hissesi yok ama FENERBAHÇEM min başkan vekili EROL BİLECİK in DGATE şirketi var.....!!!!

Dün yazdık daha ilk günden TAVAN yaptık ve FENERBAHÇE marşımızı çaldık.....!!!!
    Tatarım demirim burada ve ındes te portfoyun yarısına yakını duruyor.. Daha burada ekmek var.. Hemen gitmek olmaz.. Diğer yarısı Jantsa da bakalım neler olacak..

Borsada fırsatlar bitmiyor..

..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Tatarım demirim burada ve ındes te portfoyun yarısına yakını duruyor.. Daha burada ekmek var.. Hemen gitmek olmaz.. Diğer yarısı Jantsa da bakalım neler olacak..

Borsada fırsatlar bitmiyor..

..
    Benim de işim düşer jantsaya dostum.Senin jantsan benim jantsam.Hurgz ,balat bana uymaz dedim ama JANTS hep sevdiğim hisselerden olmuştur .Jantsa 150 yi kırınca çok daha hızlanır .Jantsa bana sanki 220-250 aralığını hedefleyecek gibi geliyor.....!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Benim de işim düşer jantsaya dostum.Senin jantsan benim jantsam.Hurgz ,balat bana uymaz dedim ama JANTS hep sevdiğim hisselerden olmuştur .Jantsa 150 yi kırınca çok daha hızlanır .Jantsa bana sanki 220-250 aralığını hedefleyecek gibi geliyor.....!!!!
    Sende gelirsen o iş tamamdır. Leee de orada voltranı oluştururuz.. ...

Balat sıkıntı..

Hurgz de ne olacağı belirsiz çok az var şerbetlik..

Jantsa da fonlar mal satıyor.. Bu da olumlu.. Hayırlsı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Bende dıyorumkı JANTS neden şaha kalktı.Son dakıka haberı varmı dıye etrafı arastıyordum ama bosuna arastırmısım.Meger JANTS ta Tatardemır ve kwon3 pusuya yatmış beklıyor.
    JANTS takı şaha kalkma meger buymuş
    https://www.youtube.com/watch?v=KUi3FGPl2b0
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Sende gelirsen o iş tamamdır. Leee de orada voltranı oluştururuz.. ...

Balat sıkıntı..

Hurgz de ne olacağı belirsiz çok az var şerbetlik..

Jantsa da fonlar mal satıyor.. Bu da olumlu.. Hayırlsı..
    Eskiden fonların malı alınıp hisseler yukarı sürülür ve o hisseler yükseltilirdi.Jantsada bu oluyor gibi....!!!

Dgate de tahminen hakim ortak İNDES in 3 m.lyon lotu borsada satılacak...Bu yapılırken de inşallah hisse fiyatı iyice yükseltilir...!!!!

İnşallah dgate te de HUBVC deki gibi şirket hisseleri satıldıkça hisse fiyatı da yükseltilir....!!!

Bakalım nasıl bir süreç yaşayacağız DGATE de....!!!

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    hafta.. üstünde kalıcılık devamını getirebilir..

eyvah eyah, üstünde kalamayacak sanki..

Sayfa 305/347 İlkİlk ... 205255295303304305306307315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •