Bu soğuk suda vermez be arkadaşım... Hatta günahını da vermez.Bunda iman mı var.. günahı Sevap sanıyor denyo...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu soğuk suda vermez be arkadaşım... Hatta günahını da vermez.Bunda iman mı var.. günahı Sevap sanıyor denyo...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Biz 6 yıldır çayımızı da içtik, sütümüzü de. Ağzımız çok yandı. Yeniler çay ve süt içmek istiyor ise buyursun gelsinler.. Biz çok içmekten şiştik.. :-)
Bir elin parmaklarını geçecek sayıdayız sanırım. Eskilerden bazıları 0,99 hareketin de çıkıp gittiler. Biz ya herro ya merro diyerek çıkmadık ve başa döndük. CENGO da demiştir bunlar harbi psikopat. Ben ne yapayım fırsat verdik çıkmadılar. O da kendince haklı olabilir.
Gerçekte topu topu 5-10 kişiyiz..derdi bizle değil... Derdi Mahsum Özel ile... Herkes atıp tutuyor, el öptürcem diyenler de oldu, onu çaycı yapıcam diyenler de var... ama nihayetinde adam istediği gibi at koşturuyor,... 6 yıldır az buçuk tanıyoruz; ne el öper ne de kimseye papuç bırakır... ne belalar geldi başına hepsinden de bir şekilde kurtuldu... şeytana papucunu ters giydirir bu dalavereciler
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Mahsum Özel'in elinden bir şey gelmediği ortaya çıktı. CENGO'nun vereceğini kabul edecek. Başka çaresi olduğunu düşünmüyorum. Onun da bizden farkı kalmadı. Elindeki kozu kaybetti. Herhangi bir şekilde bir çaba göstermiyor. Sanırım o da sonun da pes etti kenara çekildi..E normal, kim var karşısın da CENGO...
aslan bay ceng
hade göster 31 i
sana para fışkırtayım
hade aslanım
ayrıca yatırımcılara çay servisine devam et
aslan bay ceng
Yer İmleri