Sayfa 305/926 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 7403 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak irandaki satış hacmi yüksek karda yüksek ewet haklısın şirket üre fiyatları ile ilişkili ancak ciro müthiş artış gösteriyor karda var ama bilançoda kalem oyunları devreye giriyor sorun burda kastım bu yoksa sende haklısın

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ortak bilanço oyunları olabilir 280 milyon pazarlama gideri 170 milyon yönetim gideri açıklanabilir değil allaha havale ediyorum zehir zıkkım olsun...bu kadar insanın ahını alıyorlar....o zaman kardeşim borsadan çek hisseni çekenler var illa batmak gerekmiyor batmadan çekilen şirketlerde var.....mutlu hissesi borsadan çıkmıştı mesela....böyle büyük gider yazılırsa kar nasıl olur ki olması zor tabi...

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak bilanço oyunları olabilir 280 milyon pazarlama gideri 170 milyon yönetim gideri açıklanabilir değil allaha havale ediyorum zehir zıkkım olsun...bu kadar insanın ahını alıyorlar....o zaman kardeşim borsadan çek hisseni çekenler var illa batmak gerekmiyor batmadan çekilen şirketlerde var.....mutlu hissesi borsadan çıkmıştı mesela....böyle büyük gider yazılırsa kar nasıl olur ki olması zor tabi...
    Ortak ilte sorun burda yoksa üre artarsa tabiki güzel karımız daha fazla artar ama bunlar nekadar kar artarsa artsın iç ediyorlar allah bildiği gibi yapsın bunları

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak ilte sorun burda yoksa üre artarsa tabiki güzel karımız daha fazla artar ama bunlar nekadar kar artarsa artsın iç ediyorlar allah bildiği gibi yapsın bunları

ortak gerçekten bu ciro ile bu kar izahı yok..

4. hissede ky çok fazla deniyor ama forum sessiz....bence ky fazla dediğimiz kesim 7 tl üzeri maliyetli kesim onlarında payı çok değil maliyet yüksek boşuna yazmanın anlamı yok diyen ümidini kesmiş kesim....kısaca hisse dağınık ama ky değil....hisse by da dağınık o yüzden toplamak zor....gerçekten hisseyi yükseltmek isteyen by gelmesi lazım....o nasıl olacak bir beklenti sunarak....yönetim çok zayıf bu işlerde yoklar....yatırımcı nasıl çekilir dünyadan bey haberler....hikaye olmayınca ya spekülatif yükselecek yada bekletecek...

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hissede ky çok fazla deniyor ama forum sessiz....bence ky fazla dediğimiz kesim 7 tl üzeri maliyetli kesim onlarında payı çok değil maliyet yüksek boşuna yazmanın anlamı yok diyen ümidini kesmiş kesim....kısaca hisse dağınık ama ky değil....hisse by da dağınık o yüzden toplamak zor....gerçekten hisseyi yükseltmek isteyen by gelmesi lazım....o nasıl olacak bir beklenti sunarak....yönetim çok zayıf bu işlerde yoklar....yatırımcı nasıl çekilir dünyadan bey haberler....hikaye olmayınca ya spekülatif yükselecek yada bekletecek...
    Ben yatırımcı olsaydım bu hisseye hiç bulaşmazdım yatırmcı olmadığım için gittim bu tezeği aldım bundan sonra yatırım yaparken şirketin yönetimi kurumsalmı yatırımcı dostumu şeffafmı bunlara dikkat edeceğim

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ben yatırımcı olsaydım bu hisseye hiç bulaşmazdım yatırmcı olmadığım için gittim bu tezeği aldım bundan sonra yatırım yaparken şirketin yönetimi kurumsalmı yatırımcı dostumu şeffafmı bunlara dikkat edeceğim

ortak malesef sıradan şirketlerin konumuna soktular hisseyi...çok iyi bir şirketti ama şuan yatırımcısını düşünmeyen zalim bir yönetim var....gerçekten zalimlikte lig atladılar....3 yıldır hisse düşüyor sebebi net değil.....kafalar karışık....gider kalemleri çok yüksek aynı işi yapan şirketlerin durumu;

pazarlama+yönetim gideri/ciro payı....

hektas........%13,7
    eggub........% 8,95
    bagfs.........% 7,79
    gubrf..........% 12,86

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak malesef sıradan şirketlerin konumuna soktular hisseyi...çok iyi bir şirketti ama şuan yatırımcısını düşünmeyen zalim bir yönetim var....gerçekten zalimlikte lig atladılar....3 yıldır hisse düşüyor sebebi net değil.....kafalar karışık....gider kalemleri çok yüksek aynı işi yapan şirketlerin durumu;

pazarlama+yönetim gideri/ciro payı....

hektas........%13,7
    eggub........% 8,95
    bagfs.........% 7,79
    gubrf..........% 12,86
    Ortak diğer şirketler en azından doviz borçlarını hedge ederken bizim iş bilmezler heryerden şirkete gedik açıyorlar aklım almıyor bu oç leri nasıl burada tutuyorlar çıldırıcam biz baltaları kutluları gördük bu yumaklı denen değerli müdür bunlara rahmet okutuyor napsam bilemedim heryere yazdım tık yok

8. pazarlama+yönetim gideri/ciro

2010...% 7,5........(net kar....120 milyon)
    2012...%7,4.........(net kar....189 milyon)
    2014....%10,6......(net kar ...210 milyon)
    2017....%12,86.....(met kar ...33 milyon)

Sayfa 305/926 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •