Sayfa 305/1023 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Sayin thejackalav,
    Son duruma gore dolar senaryonuzda degisiklik varmi acaba ? ( 2 3 yil max 4.93 di galiba)

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok dostum.. Henüz yok.. Kriter ve nirengilerim de bi değişiklik olur ise paylaşacağım. Saygılar
    hakuna matara....memento mori.

Dolar 2-3 yılda max 4.93 olacaksa bende... neyse Dolar 2 lerde ikende birileri çıkıp Dolar buralardan alınmaz 2 nin üstünde Dolar alanın eli yanar falan diyordu onlara inanıp Tl de kalanlara acıyacak halimiz yok, her koyun kendi bacağından asılırmış. Biz 2 den beri Dolardayız bu saatten sonrada Dolardan dönenin kaşığı kırılsın. Zaten iş artık Tl de veya Dolarda olmaktan çoktan çıktı önemli olan eldekileri sıfırlamamak.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yahu doalr nasıl düşşün sadece fenerbahçenin borcu 621 milyon euro ediyor kıytıtıktan bir şirket tek başına bu akdar borç yapmış varın siz iso 500 sonrakiş 500 ün borçlarıını tahayyül edin
    Başkan, şirketlerin borcunu hazine kefaleti ile kapatıyorlar mı ? eğer öyleyse benim vatandaş olarak dolar borcumu kim kapatacak ? Tek hazine uygulaması nasıl bir şey ola ki ? Ben vatandaş olarak kanal yaptırmak istesem dolar borçlanırken hazine kefil mi olacak ? cak cak cuk...

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yahu doalr nasıl düşşün sadece fenerbahçenin borcu 621 milyon euro ediyor kıytıtıktan bir şirket tek başına bu akdar borç yapmış varın siz iso 500 sonrakiş 500 ün borçlarıını tahayyül edin
    aziz n eyapmış öyle yaa

toplam borç 3.5 milyar

1 yıl içinde ödenmesi gereken

2.2 milyar tl.

sadece senelik faize ödenen para 450 milyon tl.

adam % 30-40 faizle borçlanmış.

Hani bir söz vardır tanrının sopası yok ki gözüne ! soksun derler ama görüyorum ki çaresizlik sendromu bazılarını gökten mesih inecek bizi kurtaracak moduna sokmuş.

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    aziz n eyapmış öyle yaa

toplam borç 3.5 milyar

1 yıl içinde ödenmesi gereken

2.2 milyar tl.

sadece senelik faize ödenen para 450 milyon tl.

adam % 30-40 faizle borçlanmış.
    Aziz nemi yapmış ? Ülkeyi 16 yıldır yönetenler ne yapmışsa aynısını yapmış.

Bir şey daha MB uzlaşmalı kur olarak Temmuz sonu Doları 4.20 ye fikslemişti buradan TCBM ye dolayısıyla aziz milletimize ne kadarlık bir kazık girecek hesabını kitabını yapmış olan var mı ?

8. Bu borçları yaparken yönetim kurulunda kimler vardı? Onların hepsi suçlu. Sadece Aziz Yıldırım suçlu değil. Başkanlığı dönemindeki herkes suçludur.

http://ipad.sporx.com/aziz-yildirim-...SXHBQ710350SXQ

Haaaa tamam yakışıklı Ali Koç ne yapıyor? Madem bu kadar borcun ve dürüst bir insansın. O zaman borcun sıfırlanana kadar TL ile yerli oyuncu ve yerli antrenörle devam edersin. Bunu yapmıyor. İthalata devam ediyor.

Haaa bunu yapmıyorsun, hala yabancı oyuncu yabancı antrenör almaya devam ediyorsun, demek ki Ali Koç un Aziz Yıldırım dan hiçbir farkı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Sayfa 305/1023 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •