Bedelliye katılmayı düşünmüyorsaniz elinizdeki rysas.r ruchanlari satarsınız
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelliye katılmayı düşünmüyorsaniz elinizdeki rysas.r ruchanlari satarsınız
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Seni kağıt diye piyasada sunanin evi yıkılsın ocağı sönsün bu kağıt adamı hasta ediyor fakat malesef uzun vade herkes yatırımcı oldu sabır diliyorum cümlemize ekranı bakmayalim uzun vade her şey güzel olacak önce Tayyip den kurtulacak sonra yeni bir başlangıç yapacak borsalr 2023 den sonraya kaldı her şey gerçi gelecekler ne yapacak bu batık ekonomiyle oda ayrı bir konu
Bu gün son gün mutlaka ya bolunenleri satın yada parasını ayarladiysanin yeterli mikdarda bekleyin ama para ayarlamadiysaniz mutlaka ruhcanlari satın aman diyeyim hata yapıp ruhcanlari heba etmeyin
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ilk tavan inşallah devamı gelecek
GYO bedellisi sonrası bir bedelli daha gelir mi acaba?
Bu Durmuş'dan her şey beklenir.
"Ülkeye döviz getirmenin farklı yolları vardır. Şirketinize yatırım yapan yabancı yatırımcıları köşeye sıkıştırıp bedelliyle paralarını alırsanız ülkeye döviz getirerek cari açığın kapanmasına yardımcı olursunuz." imza Türkiye'nin ilk uzaylısı.![]()
Yanlış hatırlamıyorsam Rysas ın bir önceki bedelli finansal borç ödemeleri içindi.
Zaten nakit sıkıntısı varken, Şimdi gyo nun bedellidine hangi kaynakla karşılayacak? Bu bedelli payını ödemeyi bir dış kaynaktan sağlar sanırım.. Sonrasında Tahsisli sermaye artışını daha yüksek bir olasılık görüyorum.
Yada iştirakler değerlendirilir
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri