Sayfa 305/969 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. ISGSY sahip olduğu Beyaz Filo Kiralamaya 4mio usd yatırım yaptıktan sonra 2008 yılında sattı.
    Beyaz Filo nun şu an piyasa değeri 1.521.000.000 Amerikan Doları USD $$$ 😂😂😂

ISGSY sittin sene sahip olduğu hiç bir şirketi satmaz. Turşusunu kurar, yinede satmaz. Misal Nevotek : 2003 yılında alınmış, yıl 2018 hala bir müşteri bulunamamış.

Bu senede kar payı dağıtmıyor. Ama 15temmuz şehitleri için 100.000 TL yardım yapmasını, Genel yönetim giderlerine 10.366.583 TL harcamasınıda yada 552.941 TL kira gideri ödemeyide çok iyi biliyor.

Bunları 21 Mart tarihindeki genel kurulda kim dile getirecek, konuşacak, tartışacak?

Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi mi?
    Sanmam şirketin yönetici hatalarına karşı ISGSY yi 40 mio usd ye sigorta yapmış. Pastadan oda payını alıyor... Yani şirket batsa bugün daha çok para ediyor!!!

İş Yatırım Menkul Değerler Aş mi?
    Piyasa yapıcılığını kapsamında 1 lot alıp 2500 lot satan işgüzarlar...

Türkiye Sinai Kalkınma Bankası mı?
    İş bankasının suç ortağı

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı mı?
    Dikkat edin iki kelime yan yana gelmiş Türkiye ve Teknoloji

Geriye DİĞER kalıyor?
    Ytd...
    Syg.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by bilenbiri35 Yazıyı Oku
    ISGSY sahip olduğu Beyaz Filo Kiralamaya 4mio usd yatırım yaptıktan sonra 2008 yılında sattı.

ISGSY sittin sene sahip olduğu hiç bir şirketi satmaz. Turşusunu kurar, yinede satmaz. Misal Nevotek : 2003 yılında alınmış, yıl 2018 hala bir müşteri bulunamamış.

Bu senede kar payı dağıtmıyor. Ama 15temmuz şehitleri için 100.000 TL yardım yapmasını, Genel yönetim giderlerine 10.366.583 TL harcamasınıda yada 552.941 TL kira gideri ödemeyide çok iyi biliyor.

Bunları 21 Mart tarihindeki genel kurulda kim dile getirecek, konuşacak, tartışacak?

Sanmam şirketin yönetici hatalarına karşı ISGSY yi 40 mio usd ye sigorta yapmış. Pastadan oda payını alıyor... Yani şirket batsa bugün daha çok para ediyor!!!

İş bankasının suç ortağı

Geriye DİĞER kalıyor?
    Ytd...
    Syg.
    Icimiz buruk.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Yıllardır hisseye yatırım yapan arkadaşlar keşke şu günlerde hisseyi terk etmeseler, ben 5 yıl önceki zirve değerlerinin görülmesini takiben yeni girişler yapılırken kademeli çıkmıştım, şimdi çıkış zamanı yaklaştı tekrar pozisyon alıyorum. 2 gündür pasiften aktiften kademe kaldırmadan alımlar geliyor, satış kademelerine ara ara bir kaç 10 binlik lotlar konuyor. Burada hakim olan negatif ruh hali forumdaşların satışlarına neden olabilir ve forumdaşlar maalesef kaybedebilir. Beş yıllık periyotlarla bakmak lazım bu hisseye daha önce yazmıştım. Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by bilenbiri35 Yazıyı Oku
    ISGSY sahip olduğu Beyaz Filo Kiralamaya 4mio usd yatırım yaptıktan sonra 2008 yılında sattı.

İş bankasının suç ortağı

Geriye DİĞER kalıyor?
    Ytd...
    Syg.
    Genel kurulda tartışılmasını sağlamak lazım. Genel giderlerle ilgili şikayetler örneğin bu yılın konusu olabilir. Kira başlığında olanı özellikle dile getirilebilir.Levent Gayrettepe bölgesinde A sınıfı ofislerin %40 ının boş olduğu ve kira sözleşmelerinin gözden geçirildiği söyleniyor. Bu konuda açıklama istenebilir.

Sigorta primi yüksek değil fakat öncelikle yöneticileri korumaya yönelik, bu konuda serzenişte bulunmak isteyenler çıkabilir, belki açıklama istenebilir.

Ortaklarla ilgili tespite katılıyorum. Bugüne kadar genel kurullarda ortak kurumların görüş belirttiğini görmedim.Çok ortaklı yapının bir takım konularda ( örneğin hisse geri alımı) durumu karmaşık hale getirdiği biliniyor. Genel kurula katılan kişiler o yetkide olur mu bilmiyorum ; bir miktar katılımcıları dürtmek ve bu şirketten beklenilerini öğrenmekte fayda var Bu şirketin sermaye ihtiyacı var.
    Nasıl yapılabilir? böyle bir niyet var mıdır? yeni kurulan Maxis şirketi bu konuda istenen katkıyı sağlayacak mıdır? konuları.tartışmaya açılabilir.

İş Yatırımın yatırımcıları kızdırmaktan başka işe yaramayan piyasa yapıcılığı işlemleri hakkında bilgi istenebilir.

Çıkış yapılması konusundaki yoğun talep gündeme gelebilir. Bu konudaki gereksinimler bize malum olduğu kadar büyük olasılıkla şirketin de önceliğindedir.

Bence birazıcık ekonomik ölçekteki yatırımı olan ve fırsat bulan tüm pay sahipleri gelmelidir.
    Nezaketin eksik olmadığı bir ortamda, üslubu düzgün tutmak kaydıyla hemen her şeyi konuşmak mümkündür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    Genel Kurula sorulması gereken sorular biraz dejeneratif olmalı .
    1 Ne zaman batacak ?
    2 Fiyatı 0.77 TL yi görür mü ?
    3 İflasını batmadan önce açıklamaları mümkün mü ?
    4 Bedelli Sermaye arttırmayı düşünüyorlar mı ?
    5 Zararda iken kiraya zam yapacaklar mı ?
    6 Hiç bir iştiraki neden satamamışlar ?
    7 Neden KAP a hiç haber gönderil miyor ?
    8 ARAS kargoyu satıp alınan 53 MUSD yi 1.86 TL den IS BAnka vermiştik
    O dolarları kredi olarak kaç faizle geri almayı düşünüyorlar ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    Piyasalar berbat , Bağdat caddesinde ki dükkanların 4 te biri boş . Kiralık daire sayısında patlama var . Migros carrefour gibi büyük kurumlar aldıkları ve sattıkları malların parasını tedarikçilere çok ama çok uzun vade sonrası ödemeye başladı . Avm ler deki hafta sonu kuru kalabalığı saymaz iseniz ticaret te durmuş durumda . Her sektöre poşet tedarik eden firmalardan satışları yani firmaların cirolarını takip etmek kolay . 40% gibi düşüşler var . Borsada ki alımları Türkiye fonuna bağlıyorum . Yabancı çıkışı nerdeyse her hafta var . Bütçe açığı artık devasa boyutlarda .
    Umarım Merkez para basmıyordur . M1 ve m2 deki durum nedir acaba ?
    Bir de üzerine KY dövize geçmeye başladı diye Bloomberg den dinledim o da tuzu biberi oldu .
    Umarım yönetenler durumun farkındalar . Milletin umutları tükenmiş . Kredi kartı Tüketici kredileri azmış durumda .

Umarım yanılıyorumdur ...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7. Sportive bu yıl satılacaktı. Mavi ,Boyner ,Beymen'in alıcı bulduğu yılda Sportive neden satılmadi acaba .
    İs girisim sportive'i halka arz etmeyi düşünüyor mu ?ben aras kargonun satılması yerine biste kote edilmesini daha çok isterdim.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. İş Girişim i iyice amatör bir kurum yerine koyan yorumlar var. Geçmişte bugün için hata olarak görülen işleri olabilir ama genel olarak bu tür bir yorum geçerli değil. İyi işleri de oldu ve olacak, bekleyelim ve görelim.

Sayfa 305/969 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •