-
-
-
-
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden şüpheli yakalandı/ DHA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yurt dışında hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının sayısı 222'ye yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Fed Tutanakları, koronavirüs salgınının ekonomide, piyasalarda yol açtığı bozulmalar konusunda alarma geçildiğini ortaya koydu
-
İcisleri bakanligi personel genel müdürü : Öğle saatlerinden beri Twitter’da sağlık çalışanlarına şiddet uygulayan Kaymakam başlığı altında paylaşımlar yapılmakta. Sağlık çalışanlarımıza karşı şiddete güçlü bir şekilde hayır demekle beraber videodaki şahısın Kaymakamlıkla ilgisi olmadığını belirtmek istiyorum.
-
Fed Tutanakları: 15 Mart toplantısında üyelerden sadece Cleveland Fed Başkanı Mester karara muhalefet etti, 50 baz puan faiz indirimi istedi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri