Sayfa 305/1002 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Twitterdekilerin çoğu burada yazamaz.Burada mesaj yazınca itiraz eden, başka argüman ifade eden..

Hatanı yüzüne vuran kişiler var..

Ama twitter haremin gibi..sana itiraz eden yok..itiraz edeni engelliyorsun.zamanla SADECE SANA ILTIFAT EDEN ,ITIRAZ ETMEYEN ,MUTI,UYSAL takipçilerin oluyor..

Selçuk, Xtraderx var...O herif Kasım 2021 de 1600 iken ,''her fiyat satıştır'' dedi..1 ay sonra 2400 gördük.. bunu hatirlattigim için beni engelledi...

Tunç satır...,farklı bir analiz yapın sizi engeller...

Her kibirli ,Allah tarafından hezimete uğrar...

twitter hocalarımız çoşmuş...Moralleri yerinde,depresyondan çıkmışlar.Hani gerekçe depremzedelerdi?

Onlar için yapılan somut ,büyük bir uygulama yok...

Çarşamba günü,20 kontrat long yaptım..kapanmadan 10 saniye önce..neredeyse diplerde long yapmışım..amacım aynı gün tepkide satmaktı...derken işlemler iptal oldu...Gıkım çıkmadı...

Neyse sonuçta poz. yok...

Benim önerim zarara tahammül edemeyen ,özellikle son 2 senede borsaya girmiş ky. en yakın zamanda borsayı bıraksın..Bu sefer bu düşüş düzenlemelerle atlatıldı...

Herkes pozitif iken bir daha ifade etmek isterim..benim seçimden önce ORTA VADELİ HİSSE ALACAĞIM YER 1.85 dolardır..gelirse gelir..gelmezse seçimden sonra B planı..

2 aydır Şubat diyordum...Şimdi martın 3. haftasına kadar ,ky. ya rahat yok...bir yukarı 2 aşağı...

sp500 e dikkat...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yatırımcıda fiyatı günceller 30 olursa alırım der
    ağa işte bu böyle bir şey değil. öyle olsa öyle yazarım.

yönetim düzgün bir sistem yapsın, yön göstermesine gerek yok. piyasa uygun zeminde gereğini zaten yapar.

misal temettüden vergi almasın. şimdi biri çıkıp yaw zaten tüpraşın lot başına 5 tl vergi kesintisi var, 5 liraya çay içemezsin der.

ama kazın ayağı öyle değil. fon 1 milyon lotun üstünde oturuyorsa iş çok başka. 1 milyon lot almak için kenarda bekliyorsa bambaşka.

bir ton genelge yazmışlar, ama tüpraşın haberi daha net daha belirleyici.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ağa işte bu böyle bir şey değil. öyle olsa öyle yazarım.

yönetim düzgün bir sistem yapsın, yön göstermesine gerek yok. piyasa uygun zeminde gereğini zaten yapar.

misal temettüden vergi almasın. şimdi biri çıkıp yaw zaten tüpraşın lot başına 5 tl vergi kesintisi var, 5 liraya çay içemezsin der.

ama kazın ayağı öyle değil. fon 1 milyon lotun üstünde oturuyorsa iş çok başka. 1 milyon lot almak için kenarda bekliyorsa bambaşka.

bir ton genelge yazmışlar, ama tüpraşın haberi daha net daha belirleyici.
    yok benim demek istediğim o değil. yani illa şu fiyata gelsin alırım diye teknik çizen arkadaş için değişen birşey yok.

bölünecek hisse o çizgi yine şuanki fiyat anlamında kaça denk geliyorsa artık oradan alacak. ( gelirse )

30 sa 30 - 40 sa 40

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    twitter hocalarımız çoşmuş...Moralleri yerinde,depresyondan çıkmışlar.Hani gerekçe depremzedelerdi?

Onlar için yapılan somut ,büyük bir uygulama yok...

Çarşamba günü,20 kontrat long yaptım..kapanmadan 10 saniye önce..neredeyse diplerde long yapmışım..amacım aynı gün tepkide satmaktı...derken işlemler iptal oldu...Gıkım çıkmadı...

Neyse sonuçta poz. yok...

Benim önerim zarara tahammül edemeyen ,özellikle son 2 senede borsaya girmiş ky. en yakın zamanda borsayı bıraksın..Bu sefer bu düşüş düzenlemelerle atlatıldı...

Herkes pozitif iken bir daha ifade etmek isterim..benim seçimden önce ORTA VADELİ HİSSE ALACAĞIM YER 1.85 dolardır..gelirse gelir..gelmezse seçimden sonra B planı..

2 aydır Şubat diyordum...Şimdi martın 3. haftasına kadar ,ky. ya rahat yok...bir yukarı 2 aşağı...

sp500 e dikkat...
    xtraderx, boğa piyasasında 5-8-13 EMA kesişim stratejisi anlatabilir, başka hüneri yok !

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yarın piyasalar tavanlar

10 milyarlık fon alımının 10 gün içinde mecburi tutulması

piyasa oyuncuları bu fırsatı kaçırmaz

malları yukardan fonlara geçecekler , üstüne fonlardan da satış gelmeyeceğine göre

sahte cennetin başlar !

bir kaç gün sonra tekrar bakarız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Seçim 14 Mayısta olsaydı...Seçimden 45 gün önce dip beklerdim..Ama şimdi seçim işi de karışık..18 HAZ. mı?

Ertelenecek mi?

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    100 lira olunca alırım diyen şark kurnazlarının hayali gerçek oldu.

yaa pala efendi. sen kimle aşık atıyorsun? alırım dediysem alırım.
    Verirler o fiyata. Bölününce....

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    xtraderx, boğa piyasasında 5-8-13 EMA kesişim stratejisi anlatabilir, başka hüneri yok !
    strateji uzmanıymis. Felan filan. Selçuk Fibonacci sayılarını kullanıyor. Bende stratejist oldum bende asal sayıları kullanacagim. Neymiş 8 korurmus. Bende bir asal sayı strateji uzmanı olarak 7 korur diyorum. Hodri meydan..

Sayfa 305/1002 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •