Sayfa 306/404 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1. 31 mayıs 2023 günü net işleme göre para giriş para çıkışı ve karanlık odada alınan satılan hisseler .....

karanlık oda çakallıkları

Hisse Bazlı MSCİ alış ve satışları gerçekleşti karanlık odada Bütün AKD yerinden oynadı.

2. Önümüzdeki 4 yılda ithalatı düşürmek için stratejik hamleler yapılacak, İthalatın önünü kesmek için Sanayi üreticilerine ciddi derecede teşvikler verilecektir, polho megap sasa sahol kchol vb birçok sanayi kuruluşları değerlerini katlayarak devam edebilir .

XBANK ve özellikle ISCTR, KCHOL, BIMAS, AEFES gibi hisselerde, seçim sonrası oluşan büyük GAP'ler var.
    bist100 tarafında güçlü görünüm devam ederken öz sermaye karlılığı yüksek hisseler arasında
    Aynı zamanda tüm hisselerin Viop haziran vadelerde %5 aşağıda kalan GAP'ler var.
    Bakalım önce hangileri alınacak?

SABAH AÇILIŞTAN BU YANA hissedeki BANK OF AMERİKA alışları iştah kabartıcı dönüp satmazsa belli olmuyor ..
    ytd

3. Holdingler ucuz fiyatlanıyor .

Aziz Serin

Holdingler uzun zamandır ucuz fiyatlanıyor sebebi ise öncelikle holdingler içerisinde önemli ağırlıkları bulunan bankaların Sürekli yaptırımlara maruz kalıyor olması holdinglerin ucuz fiyatlanmasında önemli bir etkendi.
    Piyasada yabancı kurumsal yatırımcının olmayışı da holdinglerin doğru fiyatlanamıyor olmasında ayrı bir etkendir.
    Umuyor ve diliyorum ki yeni kabine ile beraber bu tür handikaplar ortadan kalkar ve daha iyi fiyatlamalar görebiliriz.

yabancılar her yükselişi satış fırsatı olarak görüyor xu100 de yabancı takas oranı yine düştü 29 dan 27 lere.

4. para çıkışı 🔴 para girişi 🟢

XU100 günlük 4.956 ve üzeri kapatması yatay pozitiftir.

Borsada bugün para girişi olan hisseler

5. En düşük Fd/Favök rasyosuna sahip Bist 30 Hisseleri

6. Bu gün haftanın son günü takaslar danda anlaşılacağı gibi durum yukarıya göstermekte
    vadeli topiğinde önem verdiğim bir arkadaşın Grafiğini de buraya taşıyorum yararlanırsınız inşaallah.

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    grafigin guncel hali altta degisen cok birsey yok hisselerle devam.... epik wave 3 is coming.. bugun pek aktif olamayacagim forumda.. herkese kolay gelsin.. xauusd yi çöktürün gıcık oluyorum ��

ufak bir ekleme ... üstteki grafiğe göre fiyat orta vadede düşüş trendi içinde hareket etmektedir. .. (alçalan tepeler ve dipler alçalan bir mavi kanal) .. ancak t1-t1 mavi alçalan kanal yukarı kırılırsa düşüş trendi bitmiş denilebilir .. fakat uzun vadede de yükseliş trendinde olduğumuzdan ve devam edeceğini düşündüğümden (dalga sayımı olarak) biraz rahatım açıkçası umarım yanılmam ... tekrardan kolay gelsin

Sayfa 306/404 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •