Originally Posted by
Badi
Sayın izmirli hoca,
Bu güne kadar yazdıkları uzun uzun yazılarla ne dedoği anlaşılmayan yazılarını çözmek için dekoder gereken,buraya hiçbir katkısı olmayan,anlıyabildiğimiz yazılarının ve ön görülerinin bir tanesi bile tutmayan,rüzgara göre yön çeviren,kendisini buranın ağası zanneden,sadece yaptığı gaf ve hataları yüzüne vurulunca bunu kendine hakaret sayan,patron ve kendisinden başka herkesi kötü olarak niteleyen birisinin yanında sizin kendi çizginiz ve öngörüleriniz bana göre %1000 daha başarılı.
Siz eğer bu ve bunun gibilere kızıp,küsüp yazı yazmayacağım derseniz onların ekmeğine yağ sürersiniz.amaçlarıda zaten burada gerçekleri yazanları buradan sindirerek ayrılmalarını sağlamak ve istedikleri gibi at koşturmak.
Son karar tabiki sizin,saygı duyarım
Ben de diyorum ki Allah aşkına çok sevdiğin hocanla bir tanışın engel mi var yok.Bundan sonra senin portföyünü de o yönetsin lütfen.Yalnız ondan sonra paraya para mı demezsin yoksa ocağına incir ağacı mı dikilir orasını bilmem.Sonra bana kızmak yok.Bakalım gerçekler sanala benziyor mu bizi de bilgilendirirsin.Allah sana akıl fikir versin.Gittikçe bu topicde tahtada yapılan operasyonun uzantısı gibi yapılan işlemelere bilerek destek verdiğini düşünüyorum artık.Ya sen nasıl bir cehalet içindesin ki ya da kafan nasıl bir kafa ki sevgili hocanın ne yaptığını hala hemde o kadar net uyarmama rağmen kavrayamayıp şöyle bir yazı şurada yazıyorsun.Ya bu şilepler gemiler tahtadaki 10 k malı bile kaldıramıyor adama gülerler burada senin gibi olursan.
Bak soruyorum USD analizi neden cevap veremiyor biliyormusun?Çünkü onu analiz etmek tahtada bu işi yapanlar ile bağlantılı olup buralarda çiziktirmeye benzemez.
Hala tahtada at koşturmaktan falan bahsediyorsun.Bak bunu burada kaçıncı kez yazıyorum.Bu topicde yazanların ne yazdığının ve de tahtada ne yaptığının incelenmesi için git savcılığa suç duyurusunda bulun.Ben minnettar olurum.Ondan sonra bak bakalım burada kimler hop oturup hop kalkıyor görürsün.
Zaten şu yazının üzerine hala buralarda aynı şekilde saçmalamaya devam edersen artık seninde foyan tamamen ortaya çıkmış olacak.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri