Sayfa 306/673 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. Satılmasın hersene daha degerlenir bence satışa sevinmek yanlış aktif büyüklüge katkısı cok düşmesse adam degil

2. Borsada beklentili hisse alınır bu hikaye bitmez

3.  Alıntı Originally Posted by Mnbb Yazıyı Oku
    Lidfa tavan verdik şükür sıra burda
    Size istinaden yazdım zaten usta iki gün önce orda konusmustuk

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Çok iç açıcı görünmüyor eğer bir haber gelecek olsaydı sanırım şimdiye kadar gelirdi gelmediğine göre eke verme olabilir diye düşünüyorum bu kağıt 2 ile 2.4 arasında düşünülebilir kimseye al sat diyemem. Asla Y.T.D.

5. Içime kurt düştü gece gece okuyunca nedir son durum yarım ağız bişeyler yazılıyor forumda haber geciktikçe satış haberi gelmedikçe vazmıgeçildi satılmasa daha iyi olurdu gibi yorumları okuyorum
    Evet aktif büyüklüğe faydası var ancak kendimce şuna yatırım yaptım
    Avmden gelecek kira tutarı satılmasından gelecek paranın faizinden az avrupa eksi faizde
    100 bin euro kredi alsanız 101-102 ödeniyor on yılda durum böyle olunca gayrimenkul kira subvansiyonu ve kiracı gelirinden öteye gidemiyor belli petiyotlarda gerekli revizyonlar yapılmadıkça gayrimenkul değer kazanması bir yana değer kaybediyor
    Yk nın Stratejisinin bildikleri bir piyasada oluşan nakiti daha iyi değerlendiriceği düşüncesideyim
    Bu amaçla satıştan gelecek nakitin hissede değer kazanımı temmettü ve yeni yatırımlara kaynak olacağı için kıymetli ve vazgeçilmez olduğundan yanayım
    Orda yıllar içinde değer kaybetme riski olan ve gider kalemini artıracak bir gayrimenkulün satışının şirket açısından mantıkılı olacağı kanaatindeyim
    Tabi başka başka düşünce ve Stratejileri olabilir yk nın onları yaşadıkça göreceğiz inşallah hisseye olumsuz yansıyacak düşünceler değildir
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

6. Bu ne heyecan azcık sabırlı olun ya..adam(!) işini yapıyor..yazmayacağım dediğim için yazmıyorum

7. Günlükte 4.25 altına düştü destek kırıldı izlenimini verdi 4.25 üzerine atmamız lazım sonrasını söylemeye gerek yok

8. Kedinin fareyle oynadıgı gibi oynuyo benle alış yazıyom hop 4.20 satış yazıyom 4.13 4.10 altınıda vermiyo bu neyin kasması

Sayfa 306/673 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •