bazen uyumsuz olmak lazım hele ki pozitifsen yeme de yanında yat.
bazen uyumsuz olmak lazım hele ki pozitifsen yeme de yanında yat.
Bir çin atasözü derki;"kavga ne kadar büyükse pasta da o kadar büyüktür" değil mi patron...
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o kadar yoğunum ki sadece takip edebiliyorumbastım onda da dön gel dedi
ne işi var bu fiyatlarda anlamıyorum, şimdi bir genel müdür ataması gelir ardından bir yatırımcı ilişkileri yöneticisi istihdamı ohhh missonra ver elini İngiltere
pardon oraya gitmişlerdi di mi, bu sefer kuzey ülkeleri Norveç olsun zengin onlar gelip bizim towerdan alırlar, görüşmeler çok iyi ilerliyor, beluga havyarımızı da yedikten sonra satışlar tavan![]()
iskanı var olan tower için dandik haberler izlediniz... ahsfdhdgfhg
zaten bu forum dandik haberler forumu.
beluga havyarına çok güldüm
kargaşada burada olmak; en azından bu forumdaki "iyi" olduğunu düşündüğüm üj bejj dostla
ne şarabı içelim...
şey,
toscana... ana,
italyaya gitmedik nan...
bi oradaki kokoşlara baksak ya afsfagdfdhxdgfdg
![]()
Buna NUGYO nun kırmızı indikatörü cevap verecek..haftalıkta tut sinyalını (noktalı turkuaz )5.14 te kaybetti.. eğer bar(5.13) kırmızı indikatör üzerine çıkmayı planlarsa bu 1-2 hafta sürebilir.. eğer kırmızı indikatör aşağı çapraz atıp barın altına girmeye kalkarsa bu 3-4 hafta sürebilir.. ben 1. olasılığı daha yakın buluyorum..
ilk engeli sarı 4.96 roza 4.93 aralığı olacak.. geçerse destek yapmalı..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri