Sayfa 306/501 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Kısacası spek hissesi ister yükseltir ister düşürür... bürüt mürüt hikaye... stop

2.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Bakalım biliyo mu dedim kardeşim her zarfı yememek lazım ben ara sıra safa yatarım... demekki biliyosun bu işi sıkıntı yok... azzıcık gülsün spek kardeşim
    Aslında anlamıştım saf ayağına yattığını ama bu speğin o kadar çok saçma sapan hareketler yapıp milletin dikkatini çekeceğini düşünerek yeni girecekler av olmasınlar diye yazdım. Wolcano da sanırım saf ayağına yatıyor çünkü internetten alım satım yapılamayacağını söylemiş. Ytd

3. Birileri agamizi fena takmıs ,eskiden seans durdurma gelmezdi bir seyler var gigi agamızla ilgili.ytd

4. Takastan da göründüğü üzere bugünkü yükselişe kanıp giren ky arkadaşlarımız da varmış yarın bizi öper mi koklar mı bilemiyorum.

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 17 kişi okumaktadır. (6 üye ve 11 ziyaretçi)

5.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Takastan da göründüğü üzere bugünkü yükselişe kanıp giren ky arkadaşlarımız da varmış yarın bizi öper mi koklar mı bilemiyorum.

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 17 kişi okumaktadır. (6 üye ve 11 ziyaretçi)
    Evt benimde dikkatimi çekti. Bizim spegin ne yapacağı belli değil mi? Hoşgeldiniz bakım deyip kucaklayıp öpecek tabiki. Ytd

6. ağa ağaysa ky yi burda da korur şahsen ben düşerse biraz daha alırım zira karıştırılmaması gereken bir durum var avgyo brüte girdiğinde 3 aydı süre şu an 15 gün ve diğer kağıtlar çıkarken bu düşmez en fazla 1.70 leri görür toparlar sadece fark alan 2 gün sonra ne olacak kaygısında olacaktır ve sattığıyla alamayacaktır GALİP ÖZTÜRK BU TAHTANIN AGZINA EDECEK AMA EKSİ Mİ ARTI MI O BİLİR GIDA DEVİ OLACAK MI GÖRECEZ

7. Bir rüşvet haberi patladı yine yarın bist'e fena geçirecekler. Arkadaş nedir şu zarrab dan çektiğimiz biri bitiyor diğeri başlıyor sonumuz hayır olsun.

8. devmiş cücemiş bunlara takılmayın arkadaşlar... ağanın tek yaptığı kendi şirketlerini birleştirip tahsisliden gelen milyon lotları ky ye satmak ... yoksa domatesmiş et miş gıda deviymiş bunlar tahsisliden gelen lotları şişirip ky ye satmak için bahane... bakınız mepet, avtur, avgyo yok rezidans kuracakmış yok benzinlik açıcakmış hep şişirip hisseleri güzelce ky ye verdiler... spk tahsisliyi onaylasaydı burda da güzel hareket yapardı ağa... şimdilik sadece gidiyormuş gibi yapıp atlyanları tokatlıyorlar...

YTDeğildir...

Sayfa 306/501 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •