seviyeli yaz...ben sahis olarak hic kimseyi suclamadim....... senin kasintin niye?..
Ayrica dediklerim yalanmi ?
Hukumetin Suriye politikasini en basindan beri karsiydim ve hala karsiyim...Suriyenin yerle bir olmasi en az 500 bin insanin olmesi 15 milyona yakin insanin ic ve dis multeci olmasinin vebali ve sorumlulardan biride bu hukumettir.....,
iktidar partisi farklida olsa Turkiye, emeperyalist Suriye atesine baska bir sekilde yine duserdi/dusurulurdu.....Tipki bir zamanlar Irak da icine dustugumuz cekic guc tuzagi gibi.
....Turkiye Eninde sonunda Bati ile karsi karsiya gelecekti.....2001 ekonomik krizi bile bu projenin bir parcasi idi....cunku buyuk bolgedel yikim projesinde hedef ulkelerinden biride Turkiyedir....Bati hic bir iktidar degisigikliginde bu projeyi raftan kaldirmaz....
Ben her meseleye sizler gibi koyu ic siyaset gozlugu ile degil daha genis, tarafsiz ve objektiv bakmaya calisiyorum.....kimi elestirecekseniz dogru ve adil elestirin....,Ben Turkiyenin bunca ic sorunlara ve ekonomik zorluklara ragmen dis politikada Bati ve Avrupa ya karsi bu kadar direncli ve kararli durabileceklerini tahmin etmiyordum......Ulkenin uluslararasi arenalarda bir oz guvene sahip olmasinda Bu hukumetin rolunude gormek gerekir...Kibris Harekatindan beri sahit olmadigimiz bir durum idi.
Yer İmleri