Sayfa 306/609 ÝlkÝlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 4867 madde; 2,441 - 2,448 arasý.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,352
    Tavanda bekleyen lot Egeeni de ilgilendirir
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

2. Allahtan dün bfren kap attý,yoksa bugün bu endekste egeeni düþünmek bile istemedim.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,352
    Bfrenin yanýnda esamesinin okunmuyor!Vizyona bakýnca bfreni Egeen ona katlar ama gel gör ki Konya kadar yüzölçümü olan Hollanda ile Türkiyenin tarým politikasý örneði gibi olmuþ ikisi!!!
    Ege Fren San. ve Tic. A.Þ. Hakkýnda
    Temelleri 1958 yýlýnda Kayseri'de otomotiv yedek parça ticareti giriþimiyle atýlan Bayraktar Grubu, otomotiv sektöründeki büyümesini 1995 yýlýnda kurulan Baytur Motorlu Vasýtalar A.Þ.’nin dünyaca ünlü Subaru otomobil markasýnýn Türkiye distribütörlüðünü üstlenmesiyle sürdürdü. Grup, Ege Endüstri Tic. A.Þ. ve Ege Fren Sanayi ve Tic. A.Þ. þirketlerinin de iþtirakler arasýna katýlmasýyla sanayici kimliðiyle de ülke ekonomisine deðer katmaya baþladý. Otomotiv’in yaný sýra gayrimenkul geliþtirme alanýnda da öncü bir kuruluþ olan Bayraktar Grubu, 1988 yýlýndan bu yana, Türkiye’nin ilk alýþveriþ merkezi Ataköy Galeria’nýn yaný sýra, ilk 5 çýpalý özel sektör marinasýný, dünyaca ünlü otelleri, eðlence merkezlerini ve Türkiye’nin ilk outlet alýþveriþ merkezini hayata geçirdi.

Bayraktar Grubu bugün, otomotiv tedarik sanayi, otomotiv distribütörlüðü ve gayrimenkul portföy yönetimi alanlarýnda, ulusal ve uluslararasý pazarlara yönelik olarak faaliyet gösteriyor.

Bayraktar Grubu, 2021 yýlý sonu itibariyle, ikisi yabancý ortaklý olmak üzere toplam 4 þirketi, 233 milyon dolarý aþan cirosu ve 1062 çalýþaný ile Türkiye'nin önde gelen sanayi ve ticaret kuruluþlarý arasýnda yer alýyor.

Sanayici kimliðiyle Türkiye ekonomisine deðer katan Bayraktar Grubu, Ýzmir'de Pýnarbaþý ve Serbest Bölge'de kurulu dört fabrikasýyla uluslararasý standartlarda yedek parça üretimi gerçekleþtiriyor. Uluslararasý prestijli markalarýn OEM'inde yer alan Ege Endüstri ve Ege Fren büyük oranda yurtdýþýna ihracat yapýyor.

Dünyanýn bir numaralý kamyon dingili üreticisi Meritor ortaklýðýnda fren ve fren parçalarý üreten Ege Fren Fabrikasý ise, üstün kalite standartlarý sayesinde baþta Alman kamyon üreticisi MAN olmak üzere birçok global markanýn ana tedarikçisi ve lisanslý üreticisi konumunda bulunuyor.
    Piyasa deðerleri hangisin fabrikasý daha önemli!
    EGEEN 31.200.750.000
    BFREN 22.410.733.614
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,352
    bu türküyü tüm egeencilere ve patrona armaðan ediyorum yaþlandýk yaþlandýk!
    https://www.youtube.com/watch?v=Wo3uer6qA5w
    Kime sitem etsem kime kýrýlsam
    Ne derdim dediðimde taþlanýyorum
    Kime sitem etsem Kime kýrýlsam
    Ah derdim dediðimde Taþlanýyorum oy oy

Var olan gücümle dünüme sarýlsam
    Bir fayda etmiyor yaþlanýyorum
    Var olan gücümle ah dünüme sarýlsam
    Bir fayda etmiyor dayý yaþlanýyorum

Yaþlanýyorum oy oy Yaþlanýyorum
    Ömrümün baharý soldu Yaþlanýyorum oy
    Alýn dünya sizin olsun ben gidiyorum

Kýþ geldim dünyaya kýþ mý bitecek
    Bir türlü bahara ulaþamadým oy oy
    Dýþarýda ne fýrtýna ne de bir boran
    Ne bir yaðmur yaðýyor da ýslanýyorum

Geçen yýllar hýzlý birbirine eþ
    Kahretsin galiba yaþlanýyorum
    Geçen yýllar hep bir Birbirine eþ eþ
    Kahretsin galiba Yaþlanýyorum oy oy

Ömrümün baharý soldu yaþlanýyorum oy
    Alýn dünya sizin olsun ben gidiyorum oy oy

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,352
    https://x.com/derinbirneffess/status...364351931?s=46
    Tahtadaki mutsuz egeen yatýrýmcýsý da mutsuz

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,352

Tavanda bekleyenlere bak Egeene bak

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,352
    Maliye enflasyon düzeltmesine yönelik geniþ kapsamlý denetim baþlattý
    -Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek, enflasyon düzeltmesi yapan mükelleflerin, bilançolarý üzerinde yapýlan analizlerde riskli olduðu deðerlendirilenlerin izaha davet edileceðini bildirdi - AA

8. Anlýk(saat 17 itibari ile ) yaklaþýk bin lotluk doçe alýþý var.
    AKD ye göre, çarþamba takasýnda netleþir.
    Alýþlar global üzerinden

Sayfa 306/609 ÝlkÝlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •