Sayfa 307/809 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Dostum. İnovasyon, üretim, ticaret... Bunlar hep iklim işi...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Peki.. Bulunduğu iklimi olumsuz kabul ediyorsunuz diye anlıyorum ve bunu varsayarak devam ediyorum yazacağıma; söylediğiniz bu değilse, yani varsayım yanlışsa kusura bakmayın.

Eğer biri satın alırsa bu durumda iklim sabit kalmayacak mı? Mesela POLTK'i Almanlar satın aldı ancak burada devam ediyor.

İkincisi bu varsayım altında uluslararası rekabette geri kalma ihtimali doğuyor..

Teşekkürler.

Haklı sorunuzu uygun bir zamanda, gerekli done ve örneklerle açıklama umudu ile...

3.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Haklı sorunuzu uygun bir zamanda, gerekli done ve örneklerle açıklama umudu ile...

Dilerseniz özel mesajdan da devam edebiliriz..

Saygılar.

4. anlaşılan bu hafta düzeltme yiyecez

5. Brentten nasil etkilenior sirket

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    anlaşılan bu hafta düzeltme yiyecez
    9.60 altında günlük kapanış olmadığı sürece trend açısından bir sıkıntı yok bence.
    Aşağıda 9,60-9,38 destek,
    Yukarıda 9,78-9,84-10,0 dirençleri var.

7. çok hacimsiz düştü zaten düzeltme niteliğinde bence

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Brentten nasil etkilenior sirket

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    http://www.borsagundem.com/foto-habe...iler/1156506/3

Kimyevi ürün üreticileri, operasyonel kârlılığın petrol fiyatlarına duyarlılığı nedeniyle petroldeki artıştan etkilenecek şirketlerin başında geliyor. Akaryakıt ve gaz üreticileri hem operasyonel hem de envanter kazanç ve kayıpları açısından etkilenecek diğer şirketler arasında gösteriliyor. Ayrıca petrol fiyatındaki artışa bağlı olarak jet yakıtı fiyatında görülebilecek yükselişin, havayolu şirketleri için fazla maliyet yaratabilecek bir unsur olduğu kaydediliyor. Bu artış, cam ve çimento şirketleri açısından ise ana girdileri arasında yer alan petrokokun petrol türevi olması nedeniyle olumsuz bir durum olarak değerlendiriliyor. Aynı şekilde gübre şirketlerinin de petrole ikame olabilen doğalgaz fiyatlarının yükselmesiyle maliyet baskısı yaşayabileceği öngörülüyor. Bu açıdan Aksa Akrilik, Kordsa, Petkim, Aygaz, Tüpraş, Türk Hava Yolları ve Pegasus petrol fiyatlarının yükselişinden etkilenecek şirketler olarak başı çekiyor.

Sayfa 307/809 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •