Sayfa 307/775 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1. Endeks yeşil olmasına rağmen dün boynuzladığı yere bile henüz gidemedi, öğleden sonra bakalım artık, bugün marj da yapmadı ki geri dönsün, ters yapsa bari.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Acselide kitledik herif karar veremiyor

3. ne vasıfsız hisseler gökyüzüne fezaya ulaştı.
    hadi eskiden bu topik küçük yatırımcıdan geçilmiyordu. O nedenle çıkmaz bu hisse denirdi. küçük yatırımcı da kalmamış görünüyor topikte.
    ya şimdi ne var da hareket yok.
    kar desen var , ihracat desen var . gerek beyaz eşya gerek tv de Türkiye adına üretim olarak nimet sayılır. varmı bir Vestel bir Arçelik yok..
    Yerli araba işi de var.en azından olumlu bir beklenti var ortada. Ve ortak gruptaki en dominant şirket belki de.
    daha ne demek gerekir ki..

4.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    ne vasıfsız hisseler gökyüzüne fezaya ulaştı.
    hadi eskiden bu topik küçük yatırımcıdan geçilmiyordu. O nedenle çıkmaz bu hisse denirdi. küçük yatırımcı da kalmamış görünüyor topikte.
    ya şimdi ne var da hareket yok.
    kar desen var , ihracat desen var . gerek beyaz eşya gerek tv de Türkiye adına üretim olarak nimet sayılır. varmı bir Vestel bir Arçelik yok..
    Yerli araba işi de var.en azından olumlu bir beklenti var ortada. Ve ortak gruptaki en dominant şirket belki de.
    daha ne demek gerekir ki..
    Şahsen ben de bu ışığı görüp de yakın zamanda geldim ama anlamsız bir şekilde baskılanmaya devam ediyorlar, bırakın teknoloji hisseleri batıklar bile ikiye katladı bu dönem.

5. Teknoloji ve diğerleri, karlı ve zararlı şirketler, tahtacının suratına çarpıyorum, yerli otocu hissesini bu listeye sokamadıktan sonra beceriksizin tekisin sen.

https://resmim.net/f/lS01jL.png

Vestelcell ocakta faaliyete başlıyormuş hiç haberim yoktu..

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ne gitti yan kagıtlar borsada vay be

8. Kumar kağıtları yaptılar borsayı.5 para etmez şirketler nerelerde

Sayfa 307/775 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •