Sayfa 307/932 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Aslında ekran karşısında uzun süre oturup, uzun uzun yazmıştım;
    Sayın BJK Coccinella'nın pek çok kriterini, Sayın izci'nin ustalığını, çizimlerle destek veren değerli forumdaşları.
    Un, yağ, şeker hazır burada demiştim.
    Sonra gönder tuşuna bastım, internet gitmiş ben yazarken
    İyi de olmuş sanırım, özetin özeti bile bu kadar oldu
    Kolay gelsin ve teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Bunca emek ve bilgi yoğunluğu ile ortaya konulanları yorumlayıp, uygulama sorumluluğu bizlerin.
    Sessiz ama düzenli bir takipçi olarak devam edin lütfen diyorum.
    Olaya sizlerin açısından bakmamıştım. Böyle düşünmenize sevindim. Umarım çoğunluk da böyle düşünür. Şu an için değil korkum, gelecek için... Tabiki devam edeceğiz. Olayın hukuki boyutunu ve sorumluluğunu bilemesem de vicdanım beni rahat bırakmıyor. Hep ASELS'ı örnek veriyorum. Umarım kimsenin canı yanmamıştır.

Sevgiyle kalın arkadaşlar...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Aslında ekran karşısında uzun süre oturup, uzun uzun yazmıştım;
    Sayın BJK Coccinella'nın pek çok kriterini, Sayın izci'nin ustalığını, çizimlerle destek veren değerli forumdaşları.
    Un, yağ, şeker hazır burada demiştim.
    Sonra gönder tuşuna bastım, internet gitmiş ben yazarken
    İyi de olmuş sanırım, özetin özeti bile bu kadar oldu
    Kolay gelsin ve teşekkürler.
    Evet, emek verenlerin de, takip edenlerin de üzülmesini istemiyorum hepsi bu...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Günaydın huzur bereket ve sağlıklı günler dilerim
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

5.  Alıntı Originally Posted by bjk coccinella Yazıyı Oku
    evet, emek verenlerin de, takip edenlerin de üzülmesini istemiyorum hepsi bu...
    Tolga bey
    çok zaman ayırıp çok emek veriyorsunuz(niyetiniz de halis görünen o, bir hisseye yoğunlaşıp uçacak kaçacak gibi söyelemleriniz yok, nihayetinde herkes kendi kararını kendisi verecek dert etmeyin.)
    naçizane önerimdir sisteminize bir şekilde takas değişimini de koyabilirseniz çok daha iyi sonuç alabilirsiniz diye düşünüyorum(belki de kriterleriniz arasında vardır ben bilmiyorum), özellikle bist 30 hisselerinde yabancının ne yaptığı çok önemli

örnek 1 aselsan da hala yabancı çıkışı gözlemleniyor, bir türlü satışları durmuyor
    örnek 2 iheva da son günlerde ciddi bir mal toplama söz konusu(bu grup hisselerinde temkinli olmakta fayda var, yalnız iheva da takasdaki değişim yakın gelecekte bir haberle yukarıya doğru ciddi bir hareketin olabileceğini söylüyor
    ancak o alım yapan kişi her kimse daha alıma devam edecek midir, almayı hedeflediği miktara ulaşıncaya kadar hisseye baskı yapacak mıdır, yoksa artık bu kadar yeter deyip fiyatlama aşamasına geçecek midir? bilemeyeceğimiz şeyler
    hisse grafiğinde gördüğü zirveye göre ucuz görünsede normal piyasa şartlarında ucuz değil, fazla risk de yok gibi.
    başarılar diliyorum, kolay gelsin
    saygılar bol ve bereketli kazançlarınız olsun.
    Son düzenleme : koçari; 03-02-2021 saat: 08:07.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Tolga bey
    çok zaman ayırıp çok emek veriyorsunuz(niyetiniz de halis görünen o, bir hisseye yoğunlaşıp uçacak kaçacak gibi söyelemleriniz yok, nihayetinde herkes kendi kararını kendisi verecek dert etmeyin.)
    naçizane önerimdir sisteminize bir şekilde takas değişimini de koyabilirseniz çok daha iyi sonuç alabilirsiniz diye düşünüyorum(belki de kriterleriniz arasında vardır ben bilmiyorum), özellikle bist 30 hisselerinde yabancının ne yaptığı çok önemli

örnek 1 aselsan da hala yabancı çıkışı gözlemleniyor, bir türlü satışları durmuyor
    örnek 2 iheva da son günlerde ciddi bir mal toplama söz konusu(bu grup hisselerinde temkinli olmakta fayda var, yalnız iheva da takasdaki değişim yakın gelecekte bir haberle yukarıya doğru ciddi bir hareketin olabileceğini söylüyor
    ancak o alım yapan kişi her kimse daha alıma devam edecek midir, almayı hedeflediği miktara ulaşıncaya kadar hisseye baskı yapacak mıdır, yoksa artık bu kadar yeter deyip fiyatlama aşamasına geçecek midir? bilemeyeceğimiz şeyler
    hisse grafiğinde gördüğü zirveye göre ucuz görünsede normal piyasa şartlarında ucuz değil, fazla risk de yok gibi.
    başarılar diliyorum, kolay gelsin
    saygılar bol ve bereketli kazançlarınız olsun.
    Keşke bir arkadaş da Takas Analizi koysa başlığa, anlamadığım şeyler. Saygılar bizden...

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Günaydın huzur bereket ve sağlıklı günler dilerim
    Günaydın herkese

8. [IMG]sistem izleme , geliştirme ve takip amaçlıdır bildiğim kadarı ile bu sebeple herkes gelişimine katkı sağlayabilir.[/IMG]

Daha önce bu şekilde belirmiştim sistem izleme amaçlı diye, kimseye burada tavsiye verilmiyor zaten Tolga.
    Piyasada bir sürü tarama sistemleri var onlardan çıkan sonuca göre bir sürü işlem yapan var ona bakarsan.

Sayfa 307/932 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •