Tanzim satisi geliyor, cakkal esnaf (Tengricim duymasin) hemen fiyatlari asagi cekmis..
Syg,
Tanzim satisi geliyor, cakkal esnaf (Tengricim duymasin) hemen fiyatlari asagi cekmis..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
tüketici açısından belli bir süre iyi olabilir ancak uzun vadede ciddi sorunlar doğurabilir marketlerin küçülmesine yol açar bu da işsizliği besler en sağlıklı çözüm tarım ve hayvancılığın köylerde desteklenmesi ve üretim artışının sağlanması bu tarz adımlar serbest piyasa ekonomisi ile ilgili şüpheleri de arttırır zaten girişimci sorunu olan bir ülkeyiz her soruna böyle çözüm bulamayız içme suyu fiyatları içinde çözüm bulsun devlet denir bu seferde tanzim damacana suları mı satılacak![]()
Bahri, sen de izlemişsindir. CNN türk TV de Cem Seymen köylere gider, üreticilerle görüşür, örneğin 50 kuruşa üreticiden alınan portakalın pazarda tüketiciye 3-4 nasıl satıldığnı incelerdi. Yani bu durumun ortadan kalkması gerekiyor. Bu yapılmak istenen bunu sağlar mı? zaman gösterecek. Ancak bir yerden başlamak gerekiyordu. Aksaklıklar görülürse düzeltilir inşallah iyi bir sonuç elde edilir. Pazarlar manavlardan daha pahalı oldu. Üstelik izmir gibi bir yerde. İzmir gibi diyorum. Çünkü şehirden 20 km çıkınca köylere ulaşabiliyorsunuz.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri