Sayfa 307/735 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Gozlerim yasardi hayret bir kapanis..

2.  Alıntı Originally Posted by YaBgUdOkUz Yazıyı Oku
    4.59la 1 kuruş artıda açtı. 3 kuruş artıda kapatsa o da olumlu.
    Beklentim 4.61'di. 4.63 keyf verdi. 2 kuruş fazla olsun çamurdan olsun . Yarın tekrar 4.70'i görmek nasip olur ümidiyle herkese hayırlı huzurlu akşamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    Gozlerim yasardi hayret bir kapanis..
    Dostum sakin ol 18 nisanda temettüler gelecek o gitmiş bunu verip onu alacaktım dersek sinir oluruz kağıdı almissin aşağı gelmiş yukari gitmiş bosver koy bir hedef hedefe gelince ver 20 yıllık borsa tecrübesiyle dostca yaziyorum selamlar...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4.  Alıntı Originally Posted by Delici Yazıyı Oku
    Dostum sakin ol 18 nisanda temettüler gelecek o gitmiş bunu verip onu alacaktım dersek sinir oluruz kağıdı almissin aşağı gelmiş yukari gitmiş bosver koy bir hedef hedefe gelince ver 20 yıllık borsa tecrübesiyle dostca yaziyorum selamlar...
    SAyin delici degerli paylasim icin tesekkurler, temettu guzel ama hissenin fiyatini dusurur bu cakallar temettu de bir ise yaramaz bu durumda... kagitta beklenti saglam, satis, temettu vs. bir suru sey var ama gitmiyor... Tesekkurler.. YTD

Bir haber gelse gidecek tutamayacak hiç kimse ama gelmiyor...

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Gider dostum gider bir kagit gidecekse gider savaş çıksa gider yer yarilsa gider yeterki gitmeye niyeti olsun sen kagida inandiysan gunluk haftalik bakma genel yazılarını okuyunca heyecanlı olduğunuzu dusunerek yazdim beklemek şart.Bak bir ornek vereyim bende 2 tl maliyetli 10bin lot logo vardı 2.20 olunca amma para kazandim deyip verdim aldigim kagitlardada parayi pul etmistim bak logo kaç lira şimdi selamlar...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Bir babayiğit lazım bizi ucurmasi icin delici o babayiğit daha gelmedi...

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. indir.jpg

Yabancılar malı bırakmıyor gibi. İyiye işaret

Sayfa 307/735 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •