Sayfa 307/501 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Dövİz düŞüyor yarin borsa çakilmaz zaten bİlİnen Şeyler Şu an İçİn anlattiklari İkİ bakan ve halka bank yönetİcİlerİ İran eĞer devletİn üst sevİyesİne ve Şu an faal olanlara gİrerse İŞ kariŞir bakalim dava ne Şekİlde bİtİp kaç gün sonrasina gün verİlcek böyle bİtİp 1 ay sonra derlerse pİyasa bİraz rahat nefes alir bence yarin ola hayrola hayirli gecler

2. Bişe olmaz darbe gördü bu piyasa yıkılmadı ... şu saat ten sonra gemisine sahip çıkan patronlar gerçek anlamda milli ve yerli olacaktır. Yakında patronlardan hisse geri alım furyası başlayabilir... tabii milli ve yerli olan patronlar kimmiş belli olacak... hisse düşer de çıkarda zamanınız varsa kafaya takmayın....her şey olacağına varır.... kandiliniz mübarek olsun kardeşlerim..

3. Ben bundan sonra ne alır ne satarim. Bırakın deliyi kendi haline ne yaparsa yapsın. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Ben bundan sonra ne alır ne satarim. Bırakın deliyi kendi haline ne yaparsa yapsın. Ytd
    Zaten kendi alıyo kendi satıyo ... bundan sonra kıprşmadan seyretmek lazım. Eldeki mal yeter . Giderse atlarız. Düşerse pusudayız.

5. Açılışı 1.64 değil mi neden -%6'larda gözüküyor ?

6. İş kötü bir 3000 lotu alış satış 1, 69-70 de iken satışa verdim .1, 67 ye indi almadı. Bunun amacı nedir. Dün gemiyi ilk terk eden bu srfz olur dedik sonra akşama yanıldık mı derken şimdi acaba baktı hisselerimi kimse almıyor bir haber gönderip tekrar ky çakmak mıydı amacı. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    İş kötü bir 3000 lotu alış satış 1, 69-70 de iken satışa verdim .1, 67 ye indi almadı. Bunun amacı nedir. Dün gemiyi ilk terk eden bu srfz olur dedik sonra akşama yanıldık mı derken şimdi acaba baktı hisselerimi kimse almıyor bir haber gönderip tekrar ky çakmak mıydı amacı. Ytd
    Acelem yok benim istersen alış girdiğim fiyata verirsin ya da bekleriz birlikte diyor başka açıklaması yok.

8. Yarım saat önce 1, 72 den bir kısmını satıp ki keşke hepsini sataydım 1 den metro aldım. Nedeni eğer metro bugün tavan yapsa bu en fazla 1, 80 olur. Eğer metro düşerse bu iki katı düşer. Bu geçmişte de böyleydi zaten. Takip ettiğim kadarıyla da metronun çıkışlarına aynı tepkiyi asla vermiyor. Bana metro daha mantıklı geldi. Büyük bir ihtimalle kalanı da verip metroda yerimi alırım. Ytd

Sayfa 307/501 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •