yazicilar 17.60 mis 😊 rezillikte sngyo 2 diyebiliriz. tesaduf ikisinde de birlesme durumi soz konusu ?
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
yazicilar 17.60 mis 😊 rezillikte sngyo 2 diyebiliriz. tesaduf ikisinde de birlesme durumi soz konusu ?
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Hani diyordukya bu kadar reklam gideri bu kadar arsa alimlari ama sirkette temettu dagitacak para yok peki nerede bu paralar..iste sinpas yapidaydi...muhtemelen cok fazla tepki aldiklarini anladilar, bu rezillikle daha fszla ilerleyemeyiz dediler, belkide spk varligini ispat ettirmek istedi.arkadaslar sadece atasehir finans merkezinin kari yeter.yarinda tavan yapmazsa eger gk da hepimiz yer almaliyiz.ben 1.5 a atacagini dusunuyorum.cunku kacari yok arkadsdlar.yillarca gemiyi yuruten karlar gyo da olacak.borc falan demis biri.ya hu o borclarin karsiligi var.satilmaya hazir projelerden alacaklar var.stoklar var.aktif pasif toplami sifirdir her zaman.bu kadar bos konusmayin gozunuzu seveyim.
Yillar once bu sirketin hissedinin yukseltecek tek sey satin alinmasi olacaktir demistim.bu onun kadar onemli.cunku sirket artik seffaf oldu arkadaslar.hersey ortada olacak.gizli kapakli hicbir sey kalmayacsk.masraf dagitimi gibi, patronun verecegi oranlarla masrsf dsgitimi yapilip, kolaylikla karlarla oynanilmayacak!!! Yatirimcilarin guveni yerine gelecek.neyse o olacak.
Bist 100 e kendini gostermesi gerekiyordu mecbur kar zarar olayini bir muddet kenari atilip spk ile yapilan haberlere istinaden tahminimce duzeltme yapmak isteyecektir. Ardindanda ygyo bunu takip edecektir diye dusunuyorum. Cunku iki hisseyide ayni kefede takip altindayim. Ikiside degerinin cok altinda asil olmasi gerekeni gostermelerinin zamani geldigini dusunuyorum. Tabi muhalefet buna izin verirse![]()
%100 Düşünce Özgürlüğü.. YTD
Fazla hayal kurmayın.. en iyisi bekleyip görmek. Bir sürü kritik yaptınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri