Sayfa 307/1004 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Viop XXXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    diyecek söz bulamıyorum artık...

Zeytinburnu Sahilinde yapılan ve tanesi 5 Milyona satılan apartıman dairelerinin bulunduğu Büyükyalı Projesi hangi arazinin üzerine yapıldı ??

a.k. partili Zeytinburnu Belediyesinin iktidarda olduğu süre içerisinde Zeytinburnu Halkına hizmet eden elle tutulan bir tane projesi yok. var sa göstersinler.

bu dönemde tam bir yağmalama düzeni kuruldu. tepeden gelen talimatlarla, hiç kimsenin sesini çıkartmasına müsaede etmeden askeri alanların tamamı, sahil kesiminde kalan deniz manzaralı yeşil alanların tamamı katar sermayesi destekli müteahhit tayfasının hizmetine sunuldu.

sadece askeri alanlar değil.. daha evvelinde yeşil alan olarak boş duran tüm, park ve bahçelerde kiptaş vasıtası ile kentsel dönüşüm adı altında yine tanesi 3 milyona satılan lüks inşaat alanlarına çevrildi.

sermaye düşmanı değiliz. Ama bu "oldu-bitti" işler yapılırken Hak Hukuk Adalet mekanizmasının gözetildiğini iddia eden adamların da taaaa anasını avradını..

şimdi Zeytinburnunun dışından gezerken paris, içinden gezerken suriye, afganistan..

a.k. partisinin içi gibi.. dışarıdan adalet, içeriden ye kürküm ye..

yürüyün gidin lan.. defolun gidin.. atarınızı, katarınızı , *****zı da alın gidin..

2. ülkede 50'ye yakın banka var, sadece içinde ak geçen banka arıza veriyor işte memleketin durumu..!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    Zeytinburnunda 20 yıllık yağma düzeninin baş mimarlarından a.k. partili belediye başkanı Murat Aydın, 2019 seçimlerinde Beykoz Belediye başkanlığına geçti..

Zeytinburnu'nu bitirdiler.. şimdi yeni rant alanı Beykoz ve civarı.. Murat Aydın yine iş başında.. Çekmeköy askeri arazisi sadece başlangıç.. ne kadar yeşil alan ve park, bahçe varsa hepsini inşaat şantiyesine çevirecekler..

başka da bildikleri bi halt yok zaten.. bu işin temellerini atanlar eski ibb beyin takımı.. hani tek yüzüğü olanlar.. en tepeden, en merkezden, en yüksekten kurulu düzen.. kurallar ve oyuncular en yukarıdan düzenlenmiş.

biz bu filmi önceden izledik.. filmin sonunu da biliyoruz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    ilave dipnot: benim 2023'ü bekleyecek sabrım da kalmadı.. söyleyin hemen gitsinler.. analarını da alsınlar, kendilerini duble yollara vurup, dötlerine baka baka gitsinler.. hemen gitsinler abi, söyleyin hemen gitsinler, hiç beklemesinler. ne kadar erken gitseler o kadar iyi..

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt, emektar, Ariston, kardeş epeydir yok bir sıkıntı mı var acep. Bu form iyice sakinleşti. Genelde sabaha karşı uyurum. Uykym gelinceye kadar köşe yazıları, inwestteki bütün hisse forumlarına bakarım. İnvestingde hiç para kazandım diye yazan yok. Aman Allahım o ne büyük zararlar. 400-500 bin TL çoğunun oransal zararı çok daha fazla. Çoğu pazarlanan hisselerde zarar üstüne zarar yazıyor yattım tarzı her hisseye tüm zararı çıkaracağım diye giriyor zarar daha da büyük oluyor. Hissenet hisse formu çok sakin ama inwestteki hisse formları çok kalabalık ve hepsi ağlaşiyor. Aile çevresine bakıyorum Konya'da para kazanan esnaf yok gibi. Muhasebeciler asgari ücret kadar tahsilat ile masrafi bile tahsil edemiyor çoğu kart çeviriyor. Ayakkabı imalatında çalışan yakınlarım iki üç yıl önceki ücreti alıyor eniştemin söylediği gece 12 ye kadar çalışıyor masraf hariç 6000 TL alıyor kira çay yemek yol cikinca asgari ücret gibi para kalıyor oda yılda 6 -8 ay çalışıyor çoğu kredi borcunu ya ödemiyor yada çok akında ödemeyi kesecek durumda. O kadar çevremde ki insanlardan benim durumum iyi diyeni duymadım. Çoğunun evlilik çağında oğlu kızı var hiç bir hazırlık yok. İki kişi emekli annesiyle kalan arkadaşim var bu arkadaşim her daim maaşının büyük bölümünü kenera atar iki kişi çocuk yok bu bile yıllık 3-4 bin ancak atıyormuş. Hayata umutla bakan yok bu yolun sonu hiç iyi değil. Bu yangın herkesi vurur. Üç beş emekli Ahaber seyredenler hariç durum çok kötü.
    Ayasofya 2005 birader palavrayı bırak, bu pazar seçim olsa 1. parti kim? Cevabı biliyoruz, o vakit sıkıntı yoktur

haa varsa bi sıkıntı belki imamın oğlu bi işler çevirmiştir de ondandır agaalar

Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Sebebini bulmuş halk, sıkıntı yapacak bir durum yok. Sizce?

https://twitter.com/i/status/1413524150283640834

6. Bayram sonrası yeni bir türbülans olabilir & ÜFE %6'lardan %43'lere geldi

https://www.youtube.com/watch?v=yR7Ay82IV4g

Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    Zeytinburnu Sahilinde yapılan ve tanesi 5 Milyona satılan apartıman dairelerinin bulunduğu Büyükyalı Projesi hangi arazinin üzerine yapıldı ??

a.k. partili Zeytinburnu Belediyesinin iktidarda olduğu süre içerisinde Zeytinburnu Halkına hizmet eden elle tutulan bir tane projesi yok. var sa göstersinler.

bu dönemde tam bir yağmalama düzeni kuruldu. tepeden gelen talimatlarla, hiç kimsenin sesini çıkartmasına müsaede etmeden askeri alanların tamamı, sahil kesiminde kalan deniz manzaralı yeşil alanların tamamı katar sermayesi destekli müteahhit tayfasının hizmetine sunuldu.

sadece askeri alanlar değil.. daha evvelinde yeşil alan olarak boş duran tüm, park ve bahçelerde kiptaş vasıtası ile kentsel dönüşüm adı altında yine tanesi 3 milyona satılan lüks inşaat alanlarına çevrildi.

sermaye düşmanı değiliz. Ama bu "oldu-bitti" işler yapılırken Hak Hukuk Adalet mekanizmasının gözetildiğini iddia eden adamların da taaaa anasını avradını..

şimdi Zeytinburnunun dışından gezerken paris, içinden gezerken suriye, afganistan..

a.k. partisinin içi gibi.. dışarıdan adalet, içeriden ye kürküm ye..

yürüyün gidin lan.. defolun gidin.. atarınızı, katarınızı , *****zı da alın gidin..
    Kayın validem orada oturuyor , orayı ve olanları çok iyi biliyorum, bir makarna uğruna aklına ne gelirse ülkeyi yağmalattılar. bizde eşşek gibi çalışıp vergi vermekten anamız ağladı. yazacak çok şey varda almışlar devleti arkalarına.....

8.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    ilave dipnot: benim 2023'ü bekleyecek sabrım da kalmadı.. söyleyin hemen gitsinler.. analarını da alsınlar, kendilerini duble yollara vurup, dötlerine baka baka gitsinler.. hemen gitsinler abi, söyleyin hemen gitsinler, hiç beklemesinler. ne kadar erken gitseler o kadar iyi..
    bir resim koydum kustun usta resmen ama sonuna kadar haklısın...

artık bunların beton arsızlığı insanın midesini ağzına getiriyor.

Sayfa 307/1004 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •