Sayfa 307/690 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 5516 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Arena
    @BilgisayarArena
    ·
    6 Ara
    Oxford Languages, yılın en çok kullanılan kelimesi olarak "kişinin toplumsal kalıpları reddedip istediği gibi davranması" anlamına gelen “Goblin modu†ifadesini seçti.

adamların ywitterdan paylaştıkları habere baksanıza resmen bizlerle dalga geçiyorlar..

2.  Alıntı Originally Posted by kardanadam3 Yazıyı Oku
    Paynet işi iyice çocuk oyuncağına döndü. Bir bilgi verin arkadaş son durum nedir? Satıyor musunuz satmıyor musunuz? Senenin başında satıyoruz bilgisi verip, sene ortasında geçiştirmelik bir olumlu gidiyor haberi, senenin sonu geldi ortada bir şey yok, bilgi istiyoruz o da yok. Yarın bir gün şunuda yaparsınız siz o zaman; çıkıp Arena Connect'i satma kararı aldık diye bir kap haberi atarsınız sene başında, sene ortasında işler olumlu gidiyor haberi, sonra ne ses ne nefes bekle ki bir gelişme olsun... Oh ne ala, birilerine tüm sene kağıdı baskı altında tutması için altın tepside fırsat sunumu... Bu yönetim çok net şekilde yatırımcısına karşı art niyetli, resmen bilgi saklıyorlar. Halka açık bir şirketin yönetimi olmayı başaramıyorsanız, ya siz kendinizi düzeltin ya halka açık şirket olmaktan vazgeçin. Gerçekten iyice cılkını çıkardılar artık.

YTD
    Gerçekten imzamı atarım,bu kağıdın akıbetini çok merak ediyorum

3.  Alıntı Originally Posted by kardanadam3 Yazıyı Oku
    Paynet işi iyice çocuk oyuncağına döndü. Bir bilgi verin arkadaş son durum nedir? Satıyor musunuz satmıyor musunuz? Senenin başında satıyoruz bilgisi verip, sene ortasında geçiştirmelik bir olumlu gidiyor haberi, senenin sonu geldi ortada bir şey yok, bilgi istiyoruz o da yok. Yarın bir gün şunuda yaparsınız siz o zaman; çıkıp Arena Connect'i satma kararı aldık diye bir kap haberi atarsınız sene başında, sene ortasında işler olumlu gidiyor haberi, sonra ne ses ne nefes bekle ki bir gelişme olsun... Oh ne ala, birilerine tüm sene kağıdı baskı altında tutması için altın tepside fırsat sunumu... Bu yönetim çok net şekilde yatırımcısına karşı art niyetli, resmen bilgi saklıyorlar. Halka açık bir şirketin yönetimi olmayı başaramıyorsanız, ya siz kendinizi düzeltin ya halka açık şirket olmaktan vazgeçin. Gerçekten iyice cılkını çıkardılar artık.

YTD
    Geçen hafta aradım yatırımcı ilişkilerini.Paynet satış süreci ile ilgili gelişme paylaşmıyorsunuz kapta, bu satış süreci 2-3 yıl sürebiliyor mu böyle dedim.
    Evet olabiliyor öyle dedi adam.
    Gülermisin ağlarmısın?
    :kahkah:

4. Bir gelişme olursa kapta paylaşıp sizlere duyururuz diyorlar.

5. Yatırımcı ilişkilerindeki adamlarda bıkmış usanmış paynet ile ilgili durumdan şeklinde yorumladım.

6. Bizde gittik alfabesinde 13 sesli harf,33 sessiz harf,2 çarpmalı harf ve 5 tane de Farsça,Arapça,İngilizce kökenli sözcükler için olmak üzere toplam 53 harf olan Hintlilerin hissesini aldık.
    Adamlar doğuştan tüccar.

7. Sn. Sorpressa ve uzun süredir forumda yazan ve arenayı bekleyen yatırımcılar hedefiniz nedir? Neden buradasınız? Aylardır endeks karşısında psikoloji testi yapan bu kağıda neden bu kadar bağlı kaldınız? Aşık mı oldunuz?

Merak ediyorum..

8. takasta hsbc bankta görünen patron lotları teb e geçmiş..

Sayfa 307/690 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •