Arkadaşlar eğer %70 in üzerinde bir temettü verirse ki verecek gibi o zaman uçar.. Ne yapalım sabredip bekleceğiz başka çare yok.. Çünkü maliyet yüksek zarar büyük...
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar eğer %70 in üzerinde bir temettü verirse ki verecek gibi o zaman uçar.. Ne yapalım sabredip bekleceğiz başka çare yok.. Çünkü maliyet yüksek zarar büyük...
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denetim Raporundaki Hata :
Denetim raporunda 31.12.2017 itibariyle albayrak dan olan 80 milyon TL alacak rakamının Subat 2017 itibariyle 5 milyon TL oldugu yazılmıs dipnot 21 de. Sanırım subat 2018 yerine yanlıs yazılmıs.. degerleme acısından kritik bir hata... ben hala 80 milyon TL alacak olsa bu hisseye girmem.. ki oyle sanan olabilir.. halbuki yuzde 95 i tahsil edilmiş durumda... bu hatayı kimse mi gormedi..
Finansal tabloların denetimine ilişkin görüşümüzü etkilememekle birlikte aşağıdaki hususa dikkat çekilmesi gerekli görülmüştür:
15 Ocak 2018 tarihinde Şirket'in halka arzı için hazırlanan izahnamede Şirket'in ilişkili kuruluşu olan Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'den 30 Eylül 2017 tarihi itibariyle 80.416.993 TL alacağına ilişkin olarak halka arz yoluyla elde edilecek gelirlerden SPK Pay Tebliğ md 5/6 sınırlamalarına uygun hale getireceğine dair bir hüküm bulunmaktadır. 31 Aralık 2017 tarihi itibariyle Şirket'in Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'den alacağı bulunmaktadır ve Dipnot 21'de belirtildiği üzere alacağın 74.425.417 TL'lik kısmı 28 Şubat 2018 tarihine kadar tahsil edilmiştir.
HATA FALAN YOK ,74.425.417 28/2/2018 YE KADAR TAHSİL EDİLMİŞ , 5.991.576 TL ALACAK BAKİYESİ DEVAM EDİYOR 2018 İLK ÇEYREK BİLANÇOSUNDA BU GÖRÜLECEK
CÜMLEDEN HAYIRLI CUMALAR
cuma günleri genelde çıkış yapıyor ,bakalım bugün ne yapacak izleyip göreceğiz ,hayırlısı
Son düzenleme : bahriyeli; 16-03-2018 saat: 09:34.
Dipnot 21'de belirtildiği üzere, Şirket'in toplam varlıklarının %60'ı ana ortağı Albayrak Turizm Seyahat İnş.Tic.A.Ş.'den olan ticari olmayan alacaklardan oluşmaktadır. Söz konusu diğer alacakların tahsil edilebilirliği, Şirket'in işletme sermayesi yönetimi için önemli unsurlardan bir tanesidir.
[QUOTE=İCE MAN;1871717]Benim şimdilik zararım yok çünkü daha alım yapmadım, alım yapmak için 14.00 civarını bekliyorum..
Üstad bi omuz ver de biraz toparlansın
zaten 14 lerde![]()
[QUOTE=İCE MAN;1874500][QUOTE=bahriyeli;1874467]
Eyvallah arkadaşım,
millet burada kaymağı yedi bize köpüğü kaldı maalesef. Esas alım için 14.00'ü bekliyorum ama arayı soğutmamak adına ufakta olsa bugün giriş yaptım. .
hayırlı olsun , bol kazançlar
evet dediğin doğru arzdan hemen sonraki hareketleri doğru kullananlar işin doğrusu iyi kazançlar yaptılar
şunu da unutmayalım bu öyle bir hisse ki 1 ayda yavaş yavaş verdiğini 2 günde sert çıkışlarla toparlar
hele bir temettü tarihi gelsin ,hepbirlikte izleyeceğiz
Yer İmleri