Sayfa 308/954 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Kardeşim tahmin eden 170 de yazar 200 de yazar. Önemli olan gerçek rakamdır, onun isteğine paralel veya tam tutması değildir. 200 yazdı 180 geldi. 175 yazdı 165 geldi.. ne yapayım şimdi. TSKB al şu defterleri sen bilançoyu hesapla diyecek hali de yok. Kalkmış bize geçmiş yıl tahminlerle gerçek rakamları gösteriyorsunuz. Adı üzerinde.... tahmin.... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn. Buffet biz kardes olamayiz, zihinsel, beyinsel, bilgisel ve bir de sanirim duygusal dolayisiyla fikirsel bir ucurum var aramizda, uzgunum...

Anket sonuclari piyasa cari deger acisindan %sel ne kadar etkilidir bilemem, lakin bunu yani tahminleri yapan aracikurum, banka vs kurumlarinin ellerinde ki veri seti en azindan benim ulasabilecegimden zengin, ve her analistin ilgili sirkette bir sorumlu baglantisi var. Bu yuzden beklenen yada tahmin edilinen rakamlar cok baskalasirsa fiyat tahminleri yukari veya assagi yonde degisebilir,

Soru yada benim kafadaki iki tip bilanconun nasil degerlendirilebilecegi uzerine, su ana kadar solo ve konsolide bilanco sonuclari arasinda ciddi bir farklilik olmamis, ancak bu gelen son ceyrekte ciddi bir fark var, hangisinin ne derece etkisi olur hem yarin icin hemde orta vade icin...

Ornegin normalde konsolidenin , solo bilanconun ustunde olmasi da beklenir ayrica, keza akbnk, garanti ve qnb son rakamlarda da oldugu gibi ...

Burasi forum kafimizdakileri soramayacaksak ne anlami var Ustad Buffet

2. Sn Fethi Bey,

166 mio solo ki anketlerde var, 74 grup dahil 102 mio da konsolide, ki siz konsolideyi de beklenen gibi geldi demissiniz.. Bir rapor da mi gordunuz acaba ?

Herneyse cokda muhim degil, sevgili kafkaf ozetlemis durumu, kendisini gecmistende yogun takip ettigimden, somut bir beklentisi bilanco uzerinden olmadigini dusuniyorum, bakalim yarin nasil olacak %10-5 yukari yada assagi..

Brent -%1.5, arjantin, brezilya dune iyi etpki Verdi, usd/tl assagida euroya ragmen, futurelarin Almanya haric arttidalar suan icin, yarin iyi birgun olacaktir umarim, haftaya vakbn, halkb gibi kamularda aciklandiginda bankacilikla ilgili daha da rahatlariz diye dusnuyorum

sevgiler

3.  Alıntı Originally Posted by gva74 Yazıyı Oku
    Sn Fethi Bey,

166 mio solo ki anketlerde var, 74 grup dahil 102 mio da konsolide, ki siz konsolideyi de beklenen gibi geldi demissiniz.. Bir rapor da mi gordunuz acaba ?

Herneyse cokda muhim degil, sevgili kafkaf ozetlemis durumu, kendisini gecmistende yogun takip ettigimden, somut bir beklentisi bilanco uzerinden olmadigini dusuniyorum, bakalim yarin nasil olacak %10-5 yukari yada assagi..

Brent -%1.5, arjantin, brezilya dune iyi etpki Verdi, usd/tl assagida euroya ragmen, futurelarin Almanya haric arttidalar suan icin, yarin iyi birgun olacaktir umarim, haftaya vakbn, halkb gibi kamularda aciklandiginda bankacilikla ilgili daha da rahatlariz diye dusnuyorum

sevgiler
    Sayın gvs74 endeksi takip edin. Tskb endekse uyar. 87-88 den döner yada 78-84 aralığından. Bugün 88 gördü. İyi akşamlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Sayın gvs74 endeksi takip edin. Tskb endekse uyar. 87-88 den döner yada 78-84 aralığından. Bugün 88 gördü. İyi akşamlar...
    Tesekkurler etf turkey de iyi , yarin iyi olur umarim..
    sevgiler

5. https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...spx?hisse=TSKB

altı aylık konsolide olmayan bilanço 324 gördüğünüz gibi, 9 aylık ise 492 bugün geldi

6. tskb piyasa değeri 2,8 *0,74=2,072 milyar gecen yıl 600 milyon yıllık kar vardı bu yıl 9 aylık 492 , hadi yılı yine 600 ile kapatsın...fk 3,5 gibi

7. Son iki (Eyul-Ekim 2018) ay içinde hissede bir hareketlilik yaşandı.

Hisseye bir spek / grubun girdiği ifade edildi.

Bu sürenin bir anında hissede pozisyon aldığı ifade edilen spek / grubun henüz hisseden çıkmadığı ileri sürüldü ve dikkatli olunması önerildi.

Sonrasında aşağı yönlü bir satış yaşandı,

Sözü edilen spek / grup hisseden ayrıldı mı?

Ayrılmadı ise geçmişte pozisyon aldıkları hisse / hisselerde nasıl bir yöntem izlemiş / ler ?

Bu TSKB için bir tahminde bulunmada ise yarar mı?

Geçmişte farklı olarak. satış hikayesi olan fakat fiyatı TSKB gibi düşük olan tekstil bankın cinlilere icbt' ye, Çin'in büyük bankalarından birine satışından sonra fiyatının yukarı yönlü ivmelendigi görüldü.

Burda fiyatinin nominalin altında olmasından başka bir benzerlik yok denebilir.

Diğer bazı bankalar gibi hak ettiği fiyatlara gelmesi dileğiyle saygılar.

Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by gva74 Yazıyı Oku
    Sn. Buffet biz kardes olamayiz, zihinsel, beyinsel, bilgisel ve bir de sanirim duygusal dolayisiyla fikirsel bir ucurum var aramizda, uzgunum...

Anket sonuclari piyasa cari deger acisindan %sel ne kadar etkilidir bilemem, lakin bunu yani tahminleri yapan aracikurum, banka vs kurumlarinin ellerinde ki veri seti en azindan benim ulasabilecegimden zengin, ve her analistin ilgili sirkette bir sorumlu baglantisi var. Bu yuzden beklenen yada tahmin edilinen rakamlar cok baskalasirsa fiyat tahminleri yukari veya assagi yonde degisebilir,

Soru yada benim kafadaki iki tip bilanconun nasil degerlendirilebilecegi uzerine, su ana kadar solo ve konsolide bilanco sonuclari arasinda ciddi bir farklilik olmamis, ancak bu gelen son ceyrekte ciddi bir fark var, hangisinin ne derece etkisi olur hem yarin icin hemde orta vade icin...

Ornegin normalde konsolidenin , solo bilanconun ustunde olmasi da beklenir ayrica, keza akbnk, garanti ve qnb son rakamlarda da oldugu gibi ...

Burasi forum kafimizdakileri soramayacaksak ne anlami var Ustad Buffet
    İsimler karıştı sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 308/954 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •